Ενημέρωση από το Τοπικό Συμβούλιο Βρίσας

Το πρόγραμμα σίτισης ξεκίνησε μετά από τον καταστροφικό σεισμό της 12ης Ιουνίου, λόγω των αναγκών που δημιουργήθηκαν και κατόπιν προτροπής χωριανών μας που πρόσφεραν χρηματικά ποσά για το σκοπό αυτό είτε απ’ ευθείας στα μέλη του Τ.Σ. ή στον Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας, ώστε να προσφερθεί φαγητό σε άτομα που είχαν άμεση ανάγκη.

Συστάθηκε μία τριμελής επιτροπή, εκτός από τον Α. Αποστολή που είναι μέλος του Τ.Σ, τα άλλα δύο μέλη( Σ. Νικέλλης & Μ. Πατσατζής) προς τιμή τους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν από την πρώτη ώρα του σεισμού. Όλοι είναι κάτοικοι της περιοχής και γνωρίζουν τους χωριανούς μας.

Τα άτομα που ωφελήθηκαν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι σήμερα ξεπερνούν τα 130.

Η επιτροπή λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια και έκανε δεκτές πολλές προτάσεις χωριανών μας που ήθελαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ή να βοηθήσουν συγγενικά τους πρόσωπα, γείτονες κ.λ.π.

Οποιαδήποτε επώνυμη πρόταση γίνεται δεκτή από το Τ.Σ., ώστε το πρόγραμμα να συνεχίσει να υφίσταται. Δεν επιθυμούμε την παραίτηση των δύο μελών της επιτροπής οι οποίοι μαζί με το μέλος του Τ.Σ. είναι συνεργάσιμοι, αξιόπιστοι και φερέγγυοι στην μέχρι σήμερα λειτουργία του προγράμματος, όπου πρόσφεραν ανιδιοτελώς και εθελοντικά την εργασία τους. Τους προτρέπουμε να παραμείνουν στην επιτροπή για το καλό των χωριανών μας και τους ευχαριστούμε για ότι έχουν κάνει μέχρι σήμερα, το οποίο γνωρίζουν και πράττουν σωστά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.