Η επιτροπή σίτισης ενημερώνει

Το πρόγραμμα σίτισης το οποίο υλοποιείται στο χωριό μας μπαίνει στο δέκατο τέταρτο δεκαπενθήμερο.

Και για αυτό το δεκαπενθήμερο  η επιτροπή αποφάσισε να δώσει κρεατικά και τυρί μόνο σε άτομα ανίκανα ή σχεδόν ανίκανα για εργασία δεδομένου ότι η ελαιοσυλλογή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και υπάρχουν εισοδήματα είτε από ιδιόκτητα περιουσιακά στοιχεία είτε από μεροκάματα.

Η επιτροπή σίτισης (Ε.Σ.) διευκρινίζει ότι:

  1. Στην κατηγορία των δικαιούχων κρεατικών-τυροκομικών δεν περιλαμβάνονται συνταξιούχοι (εκτός αν υπάρχουν σημαντικοί ειδικοί λόγοι) αλλά άνεργοι ή σχεδόν άνεργοι.
  2. Στην κατηγορία των δικαιούχων μερίδων έτοιμου φαγητού περιλαμβάνονται συνταξιούχοι ή άτομα με προβλήματα υγείας που δεν είναι ικανά να ετοιμάσουν από μόνα τους ένα καλό φαγητό.
  3. Αυτές τις μέρες δόθηκαν σε 20 περίπου άτομα οι πολυαναμενόμενες κάρτες για την αγορά τροφίμων. Τα άτομα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα σίτισης και πήραν κάρτα αγοράς τροφίμων διαγράφτηκαν προσωρινά από το πρόγραμμα.

Έτσι κατά την περίοδο από 17 ως 30 Ιανουαρίου θα προσφέρονται μερίδες καλού φαγητού κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή στους :

 

ονοματεπωνυμο αριθμός
μερίδων
Αναγνώστου Ολυμπία 1
Βερβάτη Βασιλεία 1
Καραισκου αδέλφια 2
Κοντός Παράσχος 1
Κουλαρά Ελένη 1
Κούτσικου Αθανασία 1
Κρικλάνη Διαμάντω 1
Κωστάκης Δημήτρης 2
Λινάρδος Σπύρος 1
Λινάρδου Σωτηρία 1
Μανώλας Μανώλης 1
Παππά Χριστίνα 1
Πονηρού Ελένη 1
Πορτογλή Μυρσίνη 1
Σιγιώργη Μυρσίνη Παν 1
Χατζημαλιάκα Μέλπω 1
ΣΥΝΟΛΟ
Παπαδόπουλος
18

Οι μερίδες φαγητού θα παρασκευάζονται στο κατάστημα Μπινή – Παπαδόπουλου

Επίσης θα προσφερθούν ποσότητες φέτας (από 0 ως 2 κιλά ανά οικογένεια), μοσχαρίσιου κρέατος (από  1 ως 2,5 κιλά), κιμά (από 0,5 ως 2 κιλά) και κοτόπουλου (από 1 ως 4 κιλά) στους:

Buzi Lulzime
Δηκελιώτη Μαρία
Δοϊτσίδη Βαρβάρα
Παλαιολόγου Ζαχαρ
Καβουρή Δέσποινα
Σαββαδέλλη Μεταξία
Τσιτσάνου Μαρία

Οι δικαιούχοι αυτό το δεκαπενθήμερο τη φέτα θα την παίρνουν από το κατάστημα Πετρέλλη.  

Σημείωση:

Η Ε.Σ. καλεί τα άτομα που παίρνουν τις μερίδες έτοιμου φαγητού ή συγγενικά τους πρόσωπα να την ενημερώνουν για την ποιότητα και την ποσότητα των φαγητών καθώς και για το αν τηρείται το μενού το οποίο έχει συμφωνηθεί με τα καταστήματα που αναλαμβάνουν την ετοιμασία του φαγητού να περιλαμβάνει μια μέρα κρέας, μια μέρα κοτόπουλο και μια μέρα κιμά.

Η Ε.Σ. ευχαριστεί όλους όσους επώνυμα κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τη δικαιότερη λειτουργία του προγράμματος είτε αυτές αφορούσαν συγγενικά τους πρόσωπα είτε ξένα.

Επίσης η επιτροπή καλεί κάθε έναν που θεωρεί ότι η λειτουργία της δεν είναι σωστή αφενός να καταθέσει επώνυμα τις παρατηρήσεις του και αφετέρου να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας της συμμετέχοντας σ’ αυτήν.

Τέλος αναφέρουμε ότι εξέφρασε την θέληση να συμμετάσχει στην διάθεση φέτας και το κατάστημα της Ευαγγελίας Κανέ, το οποίο πρόσφερε τιμή ίδια σχεδόν (και τελικά ίδια) με αυτήν των άλλων προμηθευτών. Έτσι από το επόμενο δεκαπενθήμερο η διάθεση της φέτας (ανά μήνα) θα γίνεται από τρεις προμηθευτές.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

7 απαντήσεις στο Η επιτροπή σίτισης ενημερώνει

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  2. Ο/Η κατω απο ενα πευτσιτη λέει:

    ως ποτε θα συνεχιζετε αυτην αυτην κοροιδια,δεν καταλαβενετε οτι μας ερεθιζετε με τα ατομα που βγαζετε καθε φορα??δωστε αλλου τα λεφτα,φτανει πια ,να τα περνουν οι συγκεκριμενοι,εχει στο πολιχνιτο,βρισαγωτικες οικογενειες που δεν περνουν τιποτα,φτανει πια αυτο το ανεκδοτο,εχετε καταντησει γελοιοι σαν επιτροπη

  3. Ο/Η Terminator λέει:

    Είπαμε να βάλουμε εδώ άτομα από το χωριό μας και όχι άτομα που δεν έχουν σχέση ούτε χάσαν κάτι! Όπως η κυρία Παλαιολόγου που κλεγεται αλλά έχει λεφτά για τυχερά παιχνίδια! Ντροπή!!

  4. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Όλος ο κόσμος έχει αηδιάζει πια με τη μεροληψία που δείχνετε σε συγκεκριμένα άτομα,κάποια από αυτά περνούν κρέας και φέτα από την αρχή της περιόδου,δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο πλαφόν.μια γνώμη λέω.εχουμε τόσο χαρτομάντιλα να κάνουμε,έχουμε και αυτά να βλέπουμε,έρευνα πόσο πια

  5. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Χαρτιά ήθελα να πω

  6. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΟΙΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΦΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΛΕΩΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΑΣΧΟΛΙΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΩΦΕΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

  7. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    η σιτιση…δε λεω ότι πρεπει να σταματησει αλλα να γινουν πιο αυστηρα τα κριτήρια…από την εναρξη του προγράμματος εχουμε διαβασει αρκετες φορες ονόματα που ευνοηθηκαν και ηταν σκετη προκληση …σεισμόπληκτος είναι αυτος που εμενε στο χωριο εχασε σπιτι επαθε ζημιες .οι διαμένοντες γυρω τριγυρω δε νομιζω ότι είναι βρισαγωτες σεισμόπληκτοι .δε θελω να επεκταθώ περαιτέρω ονοων νοειτο . θα ηταν σωστοτερο η επιτροπή να κοιταξει καλυτερα ποιοι εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πρόβλημα γιατι ναι αληθεια υπαρχουν αυτόικαι οπωσδήποτε χρειαζονται βοηθεια . επισης νομιζω ότι δεν χρειαζονται να δινονται κρετικα κλπ θα μπορουσαν να γινουν μεριδες μαγειρευτου φαγητού και να δινονται αν υπαρχει πραγματικο πρόβλημα ετσι πιστευω θα εξοικονομουσε και χρηματα η επιτροπή για μελλοντικη χρηση .αν μη τι άλλο όμως χρειαζεται μια πιο προσεκτικη ματια στα κριτήρια συμμετοχης στο πρόγραμμα . αλλωστε τα εισοδηματα ολων μας μετα το σεισμο είναι χαμηλα μονο οι συνταξιούχοι εχουν σταθερο εισοδημα.δυστυχως η επιτροπή δεν μπορει να διωρθωση τα εισοδηματα ολων αυτό το προσπαθει ο καθενας μονος του . ας μην γινόμαστε όμως και προκλητικοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.