Βραβεύτηκαν!

Η δασκάλα Μυρσίνη Γιανέλλη, που πέρσι υπηρετούσε στο σχολείο του χωριού μας και υπέστη μαζί με μαθητές της τον καταστροφικό σεισμό μέσα στο διδακτήριο που γκρεμίστηκε, βραβεύτηκε (μαζί με το σχολείο) για το σχετικό με τους σεισμούς εκπαιδευτικό πρόγραμμα που είχε υλοποιήσει (πριν από το σεισμό).Στη σχετική με τις βραβεύσεις ανακοίνωση του Μουσείου Απολιθωμένου δάσους Σιγρίου αναφέρεται:

Στην εκπαιδευτικό Μυρσίνη Γιαννέλλη και στο Δημοτικό Σχολείο Βρίσας για την ενθάρρυνση των μαθητών για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου «Φυσικές διεργασίες στον πλανήτη μας. Ελάτε να γνωρίσουμε τους σεισμούς» και κυρίως για την αξιοποίησή του κατά τη διάρκεια του καταστροφικού σεισμού της 12ης Ιουνίου 2017.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Βραβεύτηκαν!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Χίλια μπράβο και πολλά συγχαρητήρια! Να ‘ναι πάντα γερές και οι δυο “Μυρσίνες” του σχολείου μας,(Δασκάλα και Διευθύντρια) που οι πράξεις τους καλό είναι να αποτελούν παράδειγμα για όλους μας! Να τις έχει ο Θεός πάντα μα πάντα καλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.