Ακόμα μια γραφειοκρατική ταλαιπωρία για τους σεισμοπαθείς

Ενημερώνονται οι δικαιούχοι επιδότησης ενοικίου ή συγκατοίκησης ότι με την υποβολή της αίτησης για χορήγηση επιδότησης 2ου, 3ου κλπ τριμήνου, πέραν των δικαιολογητικων που αναφέρει η σχετική ΚΥΑ, θα πρέπει ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ να υποβάλλουν και φωτοτυπία του λογαριασμού τραπέζης καθώς και τη σχετική υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο (πάντα) υπογραφής (την ξαναστέλνουμε συνημμένη).

Μυτιλήνη 12.1.2018

Βασίλης Τεντόμας

Σημ. σελίδας: Το νομίζουν απλό να πηγαίνει κάποιος απ’ τα Βατερά στο ΚΕΠ στον Πολιχνίτο για τη θεώρηση της δήλωσης ή να ψάχνει πότε θα βρίσκεται ο Πρόεδρος στο χωριό για να τον συναντήσει στο καφενείο (αφού Γραφείο δεν υπάρχει) για να κάνει τη θεώρηση!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

19 απαντήσεις στο Ακόμα μια γραφειοκρατική ταλαιπωρία για τους σεισμοπαθείς

  1. Ο πρόεδρος εντός των ημερών αποκτά γραφείο σε κοντέινερ που περίσσευσε από τη Μόρια. (Άλλα δύο κοντέινερ της Μόριας θα δοθούν για φύλαξη οικοσκευών σεισμοπαθών).
    Οπότε τσάμπα η γκρίνια…

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Αν η επισήμανση της έλλειψης γραφείου για το τοπικό συμβούλιο Βρίσας και την ανταποκρίτρια του ΟΓΑ επί 7 μήνες αποτελεί γκρίνια τότε υπάρχει βασική διάσταση άποψης των πραγμάτων διότι ο ένας τα βλέπει με τα μάτια αυτών που ταλαιπωρούνται και ο άλλος με βάση το “κοστούμι” που όπως δηλώνει φοράει.
      κ. Τεντόμα η ΔΑΕΦΚ έχει ή όχι τους λογαριασμούς και τις υπεύθυνες δηλώσεις των δικαιούχων της επιδότησης ενοικίου; Γιατί λοιπόν πρέπει να τα ξαναστέλνουμε κάθε τρίμηνο; Και εσείς, ως συντονιστής, αντί να “γκρινιάξετε” στη ΔΑΕΦΚ για την παραπάνω -απ’ότι προβλέπει η υπουργική απόφαση- χαρτούρα ή να μας εξηγήσετε τι εξυπηρετεί αυτή η απαίτηση, τα βάζατε μαζί μας. Κρίμα!

  2. 1. Για γκρίνια ανάφερα την επίκληση της ταλαιπωρίας, αφού πλέον θα υπάρχει γραφείο του τοπικού συμβουλίου και δεν θα χρειάζεται να πάει κάποιος από τα Βατερά στο Πολιχνίτο.
    2. Για την έλλειψη γραφείου του τοπ. συμβουλίου “τα παράπονά σας στο Δήμαρχο”… Δεν μπορεί να τα λύνει όλα το κράτος των Αθηνών.
    3. Ας ευχαριστήσουμε τον υπουργό κ. Μουζαλα που αποδέχτηκε το αίτημα για παραχώρηση των 3 κοντέινερ. Και
    4. Η αναγκαιότητα της κάθε φορά κατάθεσης της υπευθ. δήλωσης και του λογαριασμού προκύπτει από το γεγονός ότι κάθε τρίμηνο δημιουργείται ξεχωριστός φάκελος στην οικονομική υπηρεσία της ΔΑΕΦΚ και κάθε φάκελος τριμήνου πρέπει να έχει όλα τα δικαιολογητικά.
    Εν πάση περιπτώσει ας βλέπουμε το δάσος (που είναι το μηνιάτικο συγκατοίκησης) και μη κολλάμε στο δέντρο (μιας υπεύθυνης δήλωσης)…

    • Ο/Η χρηστος λέει:

      Γκρινια, πεστα Βασιλη ……για τους ημετερους ..γιατι μετα τις ηλεκρονικες υπηρεσιες του ΟΓΑ ο ανταποκριτης ειναι σχεδον ‘αχρηστος’ ο δε προεδρος θα κανει κανενα γνησιο της υπογραφης , που ο εν λογω προεδρος το κανει παντου…κρατηκοδιαιτοι και γραφειοκρατες…εμ…. ειναι και οι ημετεροι

  3. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Να στειλουμε και λουλουδια στον Μουζαλα για μια τοσο γενναιοδωρη πραξη.Τι μας λετε κυριε Τεντομα ! Εχετε ξεφυγει και εσεις μου φαινεται απο την πραγματικοτητα.Σαν δεν ντρεπομαστε λιγο .ενα χωριο φαντασμα μετα απο 7 μηνες μας εχει πνιξει η χαρτουρα κατεδαφισεις δεν ερχονται μαζι και τα λεφτα και θελετε και ευχαριστουρες.Εμεις δεν ειμαστε μανδρα αρβανιτες για να πεφτει ξυλο στα συμβουλια ουτε β περιφερεια για να βγαζουμε κυβερνηση γιαυτο και δεν ενδιαφερει κανενα σας .

    • Ο/Η Βιτζηλαιου Μαρινα λέει:

      ο λογος και το υφος δειχνουν αμετροεπεια και επιπολαιοτητα, συμπεριλαμβανω και το δευτερο μηνυμα.Δεν φταις, ομως, μονο εσυ! Την ανοησια σου καποιος την στηριξε, με δεδομενο μαλιστα, οτι αποφασισε ποιο μηνυμα σου θα κρατησει και ποιο θα σβησει.

      • Ο/Η ανωνυμος λέει:

        Επιχειρηματα θες ενα χωριο ερειπια.αιτηματα να τρεξει γρηγορα ολη η γραφειοκρατια για να αρχοσει να ξαναγινεται χωριο .οποτε μαγκιες και ανοησιες λες εσυ

        • Ο/Η ανωνυμος λέει:

          Και δεν ξαναασχολουμαι μαζι σου και γραφε οτι θες δικαιωμα σου να λες οτι θες μιλας εκ του ασφαλους αν εμπλεκες με ολα αυτα τοτε να σε βλεπαμε τι θα ελεγες. Αυτα προς απαντηση για τα παρακατω που εγραψες

          • Ο/Η Βιτζηλαιου Μαρινα λέει:

            εγω, παντως, τη Δευτερα, ειμαι προθυμη να παω μαζι σου στο δημο και στην περιφερεια να υποστηριξουμε τα αιτηματα σου!γιατι το προβλημα ειναι ο δημος κι η περιφερεια, το ξερεις καλα!εχεις γι αυτους αιτηματα? τι κινητοποιησεις εχεις κανει εκει? τους πηγες τα καναλια?Ασε μας, λοιπον!

  4. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Πατησατε πανω στους ηλικιωμενους του χωριου δινοντας τους ψιχουλα για να βρισκονται σε καταστολη αλλα να ξερετε οτι υπαρχουν πολλοι αλλοι που η υπομονη αρχιζει και εξαντλειται. Αν τα καναλια ερχονταν συχνα ακομα και ο προεδρος της δημοκρατιας θαπρεπε να ντρεπεται που ηρθε στο χωριο και ολοι σας που δεν μπορειτε να τρεξετε καμμια διαδικασια να αρχισουμε να το ξαναφτιαχνουμε.Μονο λογια λογια λογια Φτανει πια μπουχτισαμε ας δουμε και πραξεις.

  5. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Σχολιαζουν καποιοι χωρις ναχουν παθει ζημιες χωρις ναχουν χασει τιποτα για να μπλεξουν στην γραφειοκρατια και γιαυτο σχολιαζουν χωρις ενδοιασμους και τους ανταποδιδω την επιπολαιοτητα χωρις περαιτερω σχολια

    • Ο/Η Βιτζηλαιου Μαρινα λέει:

      ειμαι στο ιδιο χωριο, στο ιδιο περιβαλλον κι εχω την ιδια επιθυμια να δω το χωριο ξανα ζωντανο. Αυτο δεν αμφισβειται με τιποτα.Η διαφορα μας ειναι οτι εγω σκεφτομαι και τα πριν και τα μετα.

      • Ο/Η ανωνυμος λέει:

        Η πολυ σκεψη βλαπτει σοβαρα την υγεια

        • Ο/Η ανωνυμος λέει:

          Ασε τα πριν και τα μετα και σκεψου το τωρα γιατι αν δεν γινει κατι δυστυχως θα αργησει παρα πολυ το μετα

          • Ο/Η Βιτζηλαιου Μαρινα λέει:

            Ρε συ φιλε/η, εσυ που το σκεφτεσαι το τωρα κι εχεις τις απαντησεις τι ακριβως πετυχες μονος σου?Μεχρι προχθες ο βουλευτης της αντιπολιτευσης, οχι του Τεντομα,πηγε στη βουλη κι αποστομωθηκε, τον ακουσες να ωρυεται? ο,τι μπορουσε να γινει οικονομικα εχει γινει, παρ το χαμπαρι, ολοι προσπαθουν να βοηθησουν και θελει υπομονη, επιμονη κι επιχειρημα, οχι μπουρδες και ανοησιες. εχεις επιχειρημα? πηγαινε στο συλλογο σου πεστο, κινητοποιησε τους κι εγω μαζι. εχετε οι σεισμοπληκτοι πλανο δρασης αυτη τη στιγμη? αν σας ρωτησω τι προγραμματιζετε γι αυτη τη βδομαδα εχετε απαντηση? Λοιπον, παρακαλω,αφηστε κατα μερος τις μαγκιες! δεν τις ακουει κανενας! αιτηματα, επιχειρηματα, δραση! η σκεψη κανει καλο, η ανοησια ειναι επικινδυνη!

  6. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Εδω μοιραζουμε καρτες φαγητο και γλεντια και ειμαστε ικανοποιημενοι.Δεν βλεπουμε πως εχουμε καταντησει δεν βλεπουμε οτι δεν γινετε τιποτα και αντι οι αρμοδιοι να ειναι καθε μερα στα καναλια να μαζεψουν το κοσμο σε μια ανοιχτη συγκεντροση και να αποφασισουμε ολοι μαζι για τον αγωνα που πρεπει να κανουμε αυτοι δινουν φαγητο και μοιραζουν οπου θελουν καρτες και δεν βλεπουν τα χαλια μας δεν νομιζω οτι αυτος ειναι ο ρολος τους για αλλα τους ψηφισαμε. Για εργα.Αλλα πιθανον στο πισο μερος του μοιαλου τους να αποβλεπουν σε ατομικο συμφερον ειναι καλη η εξουσια αλλα η ιστορια θα γραψει.

  7. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Σωστος ανωνυμος

  8. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Σημερα μοιραζαν παλι καρτες στου Προκοπα ποια τα κριτηρια ποσοι το ηξεραν και γιατι δεν κοινοποιουνται τα ονοματα.Υπαρχει προβλημα η δολος.Αν ειναι ολα ηθικα και νομιμα δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.