Καινούριες εγκρίσεις

Δυο καινούριες εγκρίσεις για κατεδαφίσεις, μια για επιδότηση ενοικίου και τρεις  για επιδότηση συγκατοίκησης θα έρθουν αυτές τις μέρες σε δικαιούχους του χωριού μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Καινούριες εγκρίσεις

  1. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    ο πρόεδρος της κοινότητας Στρατής Παράκοιλας μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου, τόνισε ότι: «Έχουν ξεκινήσει οι κατεδαφίσεις με την πρώτη αίτηση να γίνεται 17 Οκτωβρίου και στις 27 Νοεμβρίου, μετά από 40 μέρες έγινε η κατεδάφιση. Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση καθώς θα πρέπει να κατεδαφίσουμε 256 σπίτια και μέχρι τώρα έχουν κατεδαφιστεί μόνο δύο σπίτια».

    Ο ίδιος αναφέρει ότι θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα και το θέμα της πληρωμής των οικοσκευών που αφορά 117 οικογένειες, καθώς και οι αποζημιώσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες. «Δυστυχώς αλλού, όπως οι πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, πληρώθηκαν αλλά σε μας υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση. Έχω ζητήσει από τον κυβερνητικό βουλευτή να προχωρήσει σε επερώτηση για την μεγάλη καθυστέρηση σε όλα τα ζητήματα που μας αφορούν» τονίζει ο κ. Παράκοιλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.