Η απάντηση

Παραθέτουμε την απάντηση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στην επιστολή του Περ. Συμβούλου Στρατή Κόρακα που είχαμε δημοσιεύσει πριν λίγες μέρες σχετικά με τα 2,9 εκατομμύρια της δωρεάς από την Περιφέρεια Αττικής.

24.11.2017 – Αξιοποίηση της δωρεάς της Περιφέρειας Αττικής_

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Η απάντηση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η Βρίσα τάχει όλα πληρωμένα! Όπως προκύπτει απ’ την απάντηση της Περιφέρειας για την επισκευή και την ανακατασκευή των σπιτιών, τις κατεδαφίσεις, τη διαχείριση των μπάζων και το επίδομα ενοικίου πληρώνει το υπουργείο Οικονομικών. Για τις δημόσιες υποδομές πληρώνει ο Δήμος. Για τη Ζωοδόχο Πηγή πληρώνουν οι δημόσιες επενδύσεις. Κάτι άλλο δεν υπάρχει. Μπορεί επομένως απερίσπαστη να ασχοληθεί η Περιφέρεια, για την άμεση αντιμετώπιση των επιπτώσεων απ’ το σεισμό -γι αυτό γράφει δόθηκαν τα χρήματα – με το δρόμο και τον …εργολάβο.
    Το ότι η Βρίσα έχει και ανθρώπους το ξέχασαν! Το ότι άρχισε να τρέχει η περίοδος των κατεδαφίσεων και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν που να ακουμπήσουν τα πράγματά τους είναι μικροπρέπεια και να το συζητάς. Το ότι οι άνθρωποι ξεχειμωνιάζουν σε καλοκαιρινά σπίτια και μοιράστηκαν-με δαπάνη απ’ τις προσφορές του κόσμου- 300 σχεδόν ηλεκτρικές συσκευές για να προστατευθούν από το κρύο και την υγρασία με αποτέλεσμα να φοβούνται από τώρα να αντικρύσουν τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ είναι δικό τους πρόβλημα. Το ότι ο χείμαρρος του χωριού δεν θα ανοιχτεί με αποτέλεσμα μετά το σεισμό να κινδυνεύει να έρθει και ο καταποντισμός (των χωραφιών και όχι μόνο) δεν εμπίπτει στις άμεσες επιπτώσεις απ’ το σεισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.