Επίκαιρα

  • Η βροχή, όπως αναμένονταν, άρχισε να ρίχνει τα ετοιμόρροπα. Κάποια άλλα τα κατέστησε ακόμα πιο ετοιμόρροπα. Θεωρούμε απαραίτητο να έρθει κλιμάκιο μηχανικών του Δήμου να επιθεωρήσει όλα τα κόκκινα κτίρια και να υποδείξει ποια τμήματά τους πρέπει άμεσα να τα ρίξουν ως επικίνδυνα.

    Φωτο Κ. Κωστάκης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Στον Άγιο Ευστάθιο το στέγαστρο-που η βροχή το περίμενε  να ετοιμαστεί για να …βρέξει- συνδέθηκε με το εσωτερικό του ναού με το άνοιγμα πόρτας στη θέση ενός παράθυρου. Θα ακολουθήσουν κάποιες εργασίες ακόμα.

    Το εικόνισμα που τοποθετήθηκε απεικονίζει τη Ζωοδόχου Πηγή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Αύριο το απόγευμα και μεθαύριο το πρωί (21 Νοε, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου) θα γίνουν ο Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο χωριό.
  • Ο Ναός της Ζωοδόχου Πηγής υποστυλώνεται. Ήδη εκτός από την κάλυψή του με πλαστικό κάλυμμα τοποθετήθηκαν και μεταλλικά στηρίγματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Υποστύλωση έγινε και στο τραυματισμένο καμπαναριό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Σήμερα το κοντέινερ της Βιβλιοθήκης αντιβούιζε από τα τουμπελέκια που είχαν πάρει φωτιά! Οχτώ τουμπελέκια (τα πέντε τα προμηθεύτηκε η Βιβλιοθήκη) προσπαθούσαν με αρκετή επιτυχία να συγχρονιστούν στους πρώτους ρυθμούς. Η συγκινητική  διάθεση και το πάθος του δασκάλου Θέμη Ναούμ εξασφαλίζουν ότι το κόστος των οργάνων και τωνσχετικών βιβλίων μουσικής (που παραγγέλθηκαν) θα πιάσουν τόπο (όπως συνέβη και με τα σαντούρια και τα μπουζούκια). Στα πέντε τουμπελέκια που προμηθεύτηκε η Βιβλιοθήκη από τον μουσικό οίκο “ΝΑΚΑΣ” μας έγινε έκπτωση, εξαιτίας του σεισμού, 20% και γι αυτό η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

8 απαντήσεις στο Επίκαιρα

  1. Ο/Η Γεωργή Κατερίνα λέει:

    Αχ και να έλειπε η πρώτη εικόνα, πόσο πιό όμορφα θα μου φαινόταν τα άλλα νέα!

  2. Ο/Η Α.Α λέει:

    Υπαρχει στην περιοχη μας ενας νεαρος εδω και 5 μηνες ο οποιος μενει κυριολεκτικα στο δρομο.Δεν ενοχλει καποιον και ειναι συνηθος απομονομενος,ξερω οτι τον πλησιασε ο προεδρος του τοπικου συμβουλιου για να τον βοηθησει οπως ξερω οτι καποιος απο τους βρισαγωτες που διατηρουν δωματια στα βατερα προτεινε να τον φιλοξενησει.Δεν δεχτηκε τιποτα απο ολα αυτα και συνεχιζει την πορεια του σαν αστεγος.Το κρυο ομως φιλοι μου ερχεται και θα φερει μαζι του οτι επακολουθει,μηπως πρεπει να ενημερωθει καποια αρμοδια υπηρεσια για αυτα τα θεματα πριν να ειναι αργα?Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας κανει καποια κινηση που θα προλαβει κατι μη αναστρεψιμο.

  3. Ο/Η Α.Α λέει:

    Παρακαλώ δάσκαλε εάν δεν θίγονται τα προσωπικά δεδομένα κάποιου και θεωρείς ότι το σχόλιο είναι καθαρά πρως το συμφέρον κάποιου συνανθρώπου μας ανάρτησε το παραπάνω σχόλιο μου στην κεντρική σελίδα σου και όχι απλά σαν σχόλιο!

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Άσχετα από προσωπικά δεδομένα άποψή μου είναι ότι τέτοια θέματα δεν χρειάζονται δημοσιότητα. Αν κάνετε μια συζήτηση με το τοπικό συμβούλιο μπορεί ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες με σεβασμό πάντα στην προσωπικότητα του ανθρώπου.

  4. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    ο ανθρωπος εχει τα βασανα του που τον εφεραν στην περιοχη μας και εδώ και πεντε μηνες ζει με αυτόν τον τροπο εχει όμως και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και δεν δεχεται καμια βοηθεια λεγοντας ότι δεν είναι ζητιάνος μαλιστα καποια στιγμη κοιμοταν σε καποιο ξωκκληση στα βατερα από οπου διωχθηκε σιγουρα χρειαζεται καποια μεριμνα γι αυτόν τον ανθρωπο ξεκινώντας από το γεγονος ότι ακομη κυκλοφορει με το σορτς και τις παντοφλες και μαλιστα γρηγορα πολύ γιατι το κρυο είναι ηδη εδώ

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Για τα ναηλον στην εκκλησια πληρωσαν να τα τοποθετισουν αν ναι λυπαμαι πολυ ας μας πουν τον αρμοδιο που τα τοποθετισε και ποσα πηρε σαν δεν ντρεπομαστε λιγο.Τα πηρε ολα ο ανεμος και μεσα στο χωριο γινετε πανικος απο το θοριβο που κανουν.

  6. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Αυτο που θα κανουμε κουμαντο στν ξενο ανθρωπο για το τι θα κανει παραπαει,τ προβληματα μπορει ν εχει καποιος κανεις δν γνωριζει.Ασ τν αφησουμε στην ησυχια του τοτε.

  7. Ο/Η Α.Α λέει:

    Το να ενδιαφέρεται κάποιος για το καλό συνανθρώπου μας δεν πάει να πει ότι τον κάνει και κουμάντο!Έτσι μαζεύτηκε ότι μαζεύτηκε για το χωριό μας μετά το σεισμό,από ανθρώπους που ενδιαφέρονται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.