Ας μη ξεστρατίζουμε

Πολύς ο θόρυβος πριν και μετά τις εκλογές του Συλλόγου. Κεντρικό σημείο αναφοράς ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου. Το πρόβλημα στο οποίο προσπαθούν κάποιοι να βρουν τη λύση είναι το αν τον στηρίζει το χωριό ή όχι. Λέτε και δεν έχουμε άλλο πρόβλημα. Ή μήπως αυτοί που ασχολούνται με αυτό δεν έχουν άλλο πρόβλημα ή δεν έχουν καταλάβει ότι άλλα είναι τα προβλήματα.

Ο Πρόεδρος είναι δεδομένος για δυο ακόμα χρόνια. Είτε τον στηρίζει το χωριό είτε όχι αυτός είναι. Ας τον αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος  (αφού και να θέλουμε δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε) και ας ασχοληθούμε με τα τεράστια προβλήματα που έχουμε. Εκτός αν κάποιοι θεωρούν ότι στα δυο χρόνια της θητείας του που απομένουν πρέπει με κάθε τρόπο να τον φθείρουν αποβλέποντας …αλλού. Πρόβλημα και δικαίωμά τους.

Ας μη ξεστρατίζουμε όμως. Τα προβλήματα είναι άλλα και είναι πολλά και δύσκολα. Ας βοηθήσουμε το επταμελές συμβούλιο του Συλλόγου στην προσπάθειά του να λύσει ή να προωθήσει κάποια απ’ αυτά.

Τα μεγάλα (για τα χρήματα που δεν δίνονται, για τις κατεδαφίσεις κ.λ.π.) τα κουβεντιάζουμε. Παράλληλα με τις κουβέντες ας γίνουν και ενέργειες για τη λύση τους. Υπάρχουν όμως και άλλα, «κρυφά»!

Μοιράστηκαν περισσότεροι από 150 θερμοπομποί σε ισάριθμες οικογένειες. Αν χρησιμοποιηθούν (γιατί δεν είναι σίγουρο για όλους) ξέρουμε τί λογαριασμός της ΔΕΗ θα έρθει στο τέλος; Ας γίνει μια προσπάθεια να ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο όσο γίνεται περισσότεροι. Ας ζητηθεί από τη ΔΕΗ να βρεθεί σύντομα μια λύση γι αυτούς που νοικιάζουν τουλάχιστον.

Ας αποκτήσουμε επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε και ας μη ξεστρατίζουμε. Κάποιους ίσως να τους συμφέρει, τον πολύ κόσμο όμως όχι.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Κατηγορίες: Ειδήσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

13 απαντήσεις στο Ας μη ξεστρατίζουμε

 1. Ο/Η anomymous λέει:

  Καλορίζικοι. Καλή δύναμη.
  Όσον αφορά την προσφορά των θερμοπομπών κλπ καλό θα είναι κ. Στρατή να ανακοινωθούν τα ονόματα όσων θα πάρουν τις εν λόγω συσκευές.

  • Ο/Η Stratis λέει:

   Όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι αρμοδιότητα άλλων. Αν μου δώσουν τα στοιχεία για δημοσίευση εγώ θα τα αναρτήσω άμεσα.

   • Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    όπως σας είπε και ο πρώτος ανώνυμος εσείς που γνωρίζετε ποιων αρμοδιότητα είναι ενημερώστε τους να σας δώσουν τα ονόματα

    • Ο/Η Stratis λέει:

     Μα δεν υπάρχει πρώτος και δεύτερος ανώνυμος. Ένας είστε και αλλάζετε όνομα επειδή θέλετε να δείξτε κάτι άλλο. Για να επιμένετε τόσο να δημοσιευτούν τα στοιχεία πρέπει να έχετε κάποιο σημαντικό λόγο. Εσείς αλήθεια δεν ξέρετε ποιανών αρμοδιότητα είναι; Γιατί δεν τους ζητάτε να τα δημοσιοποιήσουν; Μέχρι τώρα είχαμε τις επιταγές. Τώρα θα έχουμε τους θερμοπομπούς. Από τα νούμερα που έδωσε ο Σύλλογος της Αθήνας παραγγέλθηκαν συνολικά 236 κομμάτια. Όπως καταλαβαίνετε θα πήραν όλοι όσοι είχαν δηλώσει. Εξάλλου όταν γίνονταν οι δηλώσεις έλεγαν ότι δικαιούται ένα κομμάτι κάθε σπίτι άσχετα με τον χαρακτηρισμό του. Αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να καταγγείλετε κάντε το Και επαναλαμβάνω: ξέρεις από που να ζητήσεις τα στοιχεία. Μόλις μου τα δώσουν εγώ θα τα ανεβάσω.

 2. Ο/Η anomymous λέει:

  απλά ενημερώστε τους ότι πρέπει να ανακοινωθουν άμεσ

 3. Ο/Η ανώνυμος λέει:

  Το πρόβλημα δεν είναι αν το χωριό στηρίζει τον πρόεδρο. Κακώς μπαίνει έτσι το ζήτημα…
  Το πρόβλημα είναι το πως και γιατί αρχικά επετράπη η υποψηφιότητα αυτή και κατα δέυτερον το αν μπορεί ο συγκεκριμένος σύλλογος να πιέσει για παράδειγμα τον Δήμο ή την Περιφέρεια με αυτή τη σύνθεση.
  Οπότε αυτά που αναφέρεις στο σχόλιο είναι το ζήτημα πράγματι αλλά και κατά συνέπεια το αν ο νέος σύλλογος έχει λόγο ύπαρξης αφού ήδη υπήρχε και πιο πριν το τοπικό συμβούλιο… Γιατί άραγε δεν πίεζε τότε; Γιατί δεν έχουν προχωρήσει τα ζητήματα;
  Αν στηρίζει το χωριό τον πρόεδρο καλά κάνει αλλά αυτό είναι για άλλες εκλογές…

 4. Ο/Η ανωνυμος λέει:

  ΕΠΕΙΔΉ ΜΈΡΕΣ ΓΡΆΦΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΆ ΑΠΌ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΊΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΣΠΕΊΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΎΣ ΤΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΌΓΟΙ…ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΈΓΙΝΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΛΝ ΑΚΌΜΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΜΕΓΆΛΑ ΛΌΓΙΑ …ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΈ ΤΟΥΣ ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΒΑΡΕΘΉΚΑΜΕ.ΑΦΟΎ ΛΟΙΠΌΝ ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ ΑΓΑΠΆΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΤΟΥΣ ΑΣ ΤΡΈΞΟΥΝ ΈΣΤΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΈΧΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΆ.ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΚΙΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΝΆΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΆΠΟΙΩΝ;ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ

 5. Ο/Η ανωνυμος λέει:

  Εσείς οι ξενοφερτες που λατρευετε το χωριό πιο πολύ απο όλους κι όλη μερα κατηγορείτε αυτούς που αγωνίζονται το χθεσινό αποτέλεσμα το είδατε; τι νομίζετε ότι με τη λάσπη που ρίχνετε κάνετε κατι;το χωριό μίλησε προσπαθήστε να το αντέξετε

  • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

   Μπράβο σας! Νικήσατε!
   Εχθρός όμως δεν είναι αυτοί που κάνουν την όποια κριτική. Εχθρός είναι τα προβλήματα που παραμένουν άλυτα.
   Αν λοιπόν είναι να κάνετε κάτι τότε βοηθήστε αυτούς που υποστηρίζετε ο καθένας να τα λύσουν…
   Και φυσικά όλοι θα κριθούν από το αποτέλεσμα…

 6. Ο/Η ανωνυμος λέει:

  Μα κρίθηκαν ακόμα δεν το καταλάβατε; Όσο για τα προβλήματα εσάς περιμέναμε για να μας δώσετε τα φώτα σας χα χα χα ….Για πολλά γέλια .Σας είδαμε σε κάποιες εκλογές πόσο καλά πήγατε. …

  • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

   Άρα αφού κρίθηκαν τώρα δόθηκαν όλα τα επιδόματα, τα σπίτια ξαναχτίστηκαν και το χωριό λειτουργεί!!!
   Αυτό είναι το πρόβλημα λοιπόν. Άλλοι έχουν πρόβλημα με τα σπίτια τους και άλλοι, άλλα προβλήματα. Με άλλες εκλογές, με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τέτοια…
   Μάλλον έχετε κάπως μπερδευτεί, αλλά αυτό είναι αλουνού πρόβλημα…
   Και προφανώς δεν χρειάζεστε τα φώτα κανενός… Είστε μακριά νυχτωμένος

 7. Ο/Η ανωνυμος λέει:

  Μήπως θέλεις να σου φέρουν και το φαγητό στο σπίτι; θα σε βόλευε Για να έχεις χρόνο για περισσοτερο κουτσομπολιο ….

 8. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

  Και μετα λεμε γιατι επεσε το χωριο,με τετοια κακια τ να κανει κ ο θεος. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.