Ο Σύλλογος της Αθήνας προσφέρει (και ζητά) συνεργασία για το καλό όλων των σεισμοπαθών

Με το παρακάτω μήνυμα ο Σύλλογος της Αθήνας δηλώνει ότι δεν θα στηθεί στην Αθήνα κάλπη για τις εκλογές του Συλλόγου των σεισμοπαθών Βρίσας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωστής Σταυρινός μας είπε ότι με κανένα τρόπο δεν θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στο νέο Σύλλογο και εξέφρασε την επιθυμία του για στενή συνεργασία των δυο συλλόγων για το καλό όλων των σεισμοπαθών.

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΩΝ ΒΡΙΣΑΣ

Δεν θα διεξαχθούν οι εκλογές στην Αθήνα την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, για την εκλογή Δ.Σ. για τον Σύλλογο Σεισμοπαθών Βρίσας, επειδή δεν εξασφαλίστηκε, από τον Δικηγορικό Σύλλογο, για καθαρά νομικούς λόγους, η παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, τον οποίο είχε ζητήσει ο Σύλλογος της Αθήνας. Καθώς δεν είναι καλό να υπάρχουν οποιαδήποτε νομικά κωλύματα, εμπόδια ή καθυστερήσεις στη λειτουργία του νεοσύστατου Συλλόγου Σεισμοπαθών Βρίσας,  ο οποίος πρέπει να είναι ισχυρός, ώστε να πετύχει τους σκοπούς του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αθήνας θα βοηθήσει όπου και όπως μπορεί, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το καταστατικό που συντάχθηκε δεν προέβλεπε τη συμμετοχή και των κατοίκων της Αθήνας στις εκλογές. Ευελπιστούμε, όμως, ότι στο εξής ζητήματα αφορούν και τους σεισμοπαθείς της Αθήνας θα συνεξετάζονται στις αποφάσεις που λαμβάνονται, καθώς ο σεισμός έπληξε όχι μόνο όσους βρίσκονται στο χωριό αλλά και πολλούς Βρισαγώτες της Αθήνας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Ο Σύλλογος της Αθήνας προσφέρει (και ζητά) συνεργασία για το καλό όλων των σεισμοπαθών

  1. Ο/Η Ο βρισαγωτης λέει:

    Σωστό και λογικό ανάμεσα στα λάθη και τα παράλογα!εάν δηλαδή θέλει να ψηφίσει κόσμος από Θεσσαλονίκη θά στήναμε κάλπες στο λευκό Πύργο!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σκεφτήκατε ή εξετάσατε την περίπτωση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας;

  3. Ο/Η Katerina Fr;yssa λέει:

    Από τη στιγμή που το ζήτημα αφορά τους σεισμοπαθείς, θα έπρεπε φυσικά να μπορούν να ψηφίσουν όλοι όσοι είναι σεισμοπαθείς. Η υπόθεση δεν αφορά ΜΟΝΟΝ τους σεισμοπαθείς- κατοίκους Λέσβου, αλλά το σύνολο όσων είμαστε σεισμοπαθείς. Κατανοώ την ανάγκη να μην περιπλακούν τα πράγματα αλλά επίσης να γίνει κατανοητό πως όσοι έχουν υποστεί καταστροφικές ζημιές δικαιούμαστε να έχουμε άποψη και να ακούγεται. Διαφορετικά, ο καθένας θα κινηθεί με βάση τα προσωπικά του συμφέροντα.
    Για την ώρα να ευχηθούμε το νέο ΔΣ να προχωρήσει γρήγορα σε ό,τι θεωρηθεί αναγκαίο να γίνει και με βάση το κοινό συμφέρον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.