Εξαιρετική η ενημέρωση

Όπως είναι γνωστό φέτος η Βιβλιοθήκη Βρίσας ενέταξε στο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της και μαθήματα υπό μορφή σεμιναρίου για θέματα που αφορούν τους ενήλικες.

Ο Σταύρος είχε έναν μοναδικό τρόπο να μιλά απλά και συγχρόνως επιστημονικά. Ίσως και ο ίδιος να μη γνωρίζει …πόσο καλός είναι!

Πρώτο θέμα επιλέχτηκε το “Αμπελουργία-Οινοποίηση” και χτες πραγματοποιήθηκε στο κοντέινερ στα Βατερά η πρώτη παρουσίαση.

Εισηγητής ήταν ο χημικός και οινολόγος Σταύρος Κουτρουλής, ο οποίος ήταν εξαιρετικός! Κατείχε πολύ καλά το αντικείμενο και το παρουσίασε με πολλά επιστημονικά στοιχεία αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να τον παρακο

Δεκατέσσερα άτομα παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον!

λουθεί άνετα όλο το ακροατήριο, άσχετα με τις γνώσεις του γύρω από το θέμα.

Έγινε πολύ δημιουργική συζήτηση και λύθηκαν οι απορίες όλων. Σε μια δεύτερη συνάντηση -που θα οριστεί μελλοντικά- θα ολοκληρωθεί το θέμα.

Στο τέλος οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν και δυο κρασιά που είχε φέρει ο εκπαιδευτής από τη δική του παραγωγή και έγινε αναφορά των χαρακτηριστικών τους σε σχέση με τον τρόπο οινοποίησης και τις ποικιλίες που είχαν χρησιμοποιθεί σε κάθε περίπτωση.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.