Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή!

Από τη ΔΑΕΦΚ της Αθήνας γίνεται γνωστό ότι από την ημερομηνία που θα υπογράψουμε ότι παραλάβαμε το πρωτόκολλο κατεδάφισης του κόκκινου σπιτιού μας θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μέσα σε 15 μέρες να καταθέσουμε την αίτηση για να ανακηρυχτούμε δικαιούχοι της αποζημίωσης κατεδάφισης. Όποιος -ανεξάρτητα από την αιτία-  δεν καταθέσει εμπρόθεσμα την αίτηση δεν θα πάρει αποζημίωση για την κατεδάφιση.

Υπάρχει όμως ένα κρίσιμο σημείο: Ανάμεσα στα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν με την αίτηση υπάρχει και το πιστοποιητικό ιδιοκτησίας που θα πάρουμε από το υποθηκοφυλάκειο Πολιχνίτου. Λόγω του μεγάλου αριθμού των πιστοποιητικών που πρέπει να εκδοθούν σε μικρό χρονικό διάστημα είναι πιθανόν κάποιοι να μην προλάβουν να πάρουν το πιστοποιητικό μέσα στην προθεσμία των 15 ημερών που προαναφέραμε.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει όταν καταθέσουμε την αίτηση στο υποθηκοφυλάκειο για την έκδοση του πιστοποιητικού αυτού να πάρουμε μια φωτοτυπία της αίτησής μας ώστε -αν δεν έχει εκδοθεί το πιστοποιητικό- να βάλουμε ως δικαιολογητικό μαζί με την αίτηση μας προς τη ΔΑΕΦΚ την φωτοτυπία της αίτησης ότι ζητήσαμε να εκδοθεί και να το προσκομίσουμε στη ΔΑΕΦΚ μόλις το πάρουμε.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.