Τα λάθη είναι ανθρώπινα και η παραδοχή τους γενναιότητα

Από τον κ. Τεντόμα

Επειδή δημόσια (μέσω της ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ) είχα εκφράσει τους προβληματισμούς μου κατά πόσο το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΣΑ) και ιδιαίτερα η πρόεδρός του κα Μαρ. Βουρβούλη (την οποία είχα χαρακτηρίσει “αναποτελεσματική” και “αντιπαραγωγική” με βάση την μέχρι τότε πληροφόρηση που είχα) θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις λόγω του σεισμού της12/6/2017, θέλω να δηλώσω πάλι δημόσια τα παρακάτω:
Η εκτίμησή μου ήταν εσφαλμένη καθώς το ΣΑ και η πρόεδρός του, υπερβάλλοντας εαυτόν και με τη πρόσθετη, λόγω έκτακτης κατάστασης, γραμματειακή υποστήριξη από υπαλλήλους τηςΓ.Γ. Αιγαίου, κατάφεραν μέσα σε τέσσερις (4) συνεδριάσεις μέχρι χτες Πέμπτη, να εξετάσουν όλες τις υποθέσεις “κόκκινων” κτιρίων που τους είχαν αποσταλεί από την ΔΑΕΦΚ.
Για το λόγο αυτώ ζητώ δημόσια και πάλι συγγνώμη από την κα Βουρβούλη. Λυπάμαι γι’αυτή μου την εσφαλμένη εκτίμησή, αλλά ταυτόχρονα χαίρομαι για την επιτυχή πορεία του ΣΑ προς όφελος της ταχύτερης εξυπηρέτησης των σεισμόπληκτων.

Μυτιλήνη 29/9/2017
Βασίλης Τεντόμας
Συντονιστής για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον σεισμό της 12/6/2017.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από την ΔΑΕΦΚ μέχρι προχτές είχαν σταλεί στο ΣΑ 220 ΠΑΕΕΚ (πρωτόκολλα κατεδάφισης) ενώ στο “δρόμο” για να έλθουν προς εξέταση στοΣΑ είναι ακόμα άλλες 55 περίπου υποθέσεις “κόκκινων” κτιρίων.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Τα λάθη είναι ανθρώπινα και η παραδοχή τους γενναιότητα

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπράβο σας κύριε Τεντόμα .Διανύοντας την 7 δεκαετία της ζωής μου συγγνώμη δημόσια απο πολιτικό πρόσωπο δεν άκουσα .Μπράβο και για την μέχρι τώρα αποτελεσματικότητα και ενδιαφέρον σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.