Για το ΑΤΜ της Εθνικής

Το ΑΤΜ της Εθνικής κινδυνεύει να κατηγορηθεί για …διατάραξη της ψυχικής υγείας των πελατών του. Οι αρμόδιοι για την τροφοδοσία του για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν το αφήνουν πολλές μέρες …νηστικό!

Και αν για τους Πολιχνιάτες αυτό είναι ένα πρόβλημα (να στηθούν μπροστά του και να μην εξυπηρετηθούν) για όσους μένουν στα περίχωρα (κυκλικά από Νυφίδα μέχρι Σκαμνιούδι, Βασιλικά, Βρίσα και Βατερά) αυτό γίνεται ένα μαρτύριο, ιδιαίτερα αν σου συμβεί επανειλλημένα.

Ας μην συκοφαντούν την Τράπεζα στην οποία εργάζονται οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι για την ομαλή τροφοδοσία του.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Για το ΑΤΜ της Εθνικής

  1. Ο/Η Δελαβίνιας Π. λέει:

    Αυτό το ΑΤΜ ανέκαθεν πότε ήταν άδειο και πότε δεν έβγαζε χρήματα…αλλά κανεις δεν διαμαρτηρήθηκε ποτές.

    • Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

      Κύριε Δελαβίνια, πρίν από λίγο καιρό που γινότανε τα ίδια είχα πάρει τηλέφωνο στον διευθυντή της Εθνικής στην Μυτιλήνη και τον ενημέρωσα για την κατάσταση διαμαρτυρόμενη πως είναι δυνατόν, άνθρωποι ηλικιωμένοι από σεισμόπληκτη μάλιστα περιοχή να μην μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους πηγαινοερχόμενοι δύο και τρείς φορές στον Πολυχνίτο.Κάτι περί του ό,τι δεν είναι υπεύθυνη η τράπεζα του, αλλά τα κεντρικά, κάτι περί βλάβης μου έλεγε, και όταν του είπα ό,τι η Εθνική είναι μία είτε εδώ είτε στην Αθήνα και εμείς απαιτούμε να το μεταβιβάσει στον καθ’ ύλη αρμόδιο, μου είπε ό,τι θα το κάνει. Και μετά από κάποιες μέρες διόρθωσαν την βλάβη. Τώρα πάλι τα ίδια. Επομένως χρειάζεται πίεση από όλους μας.

  2. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    kai opote eixe,molis ta edine sou kratage tn karta……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.