Για την ανοικοδόμηση του σχολείου

Πολλά είναι τα ερωτήματα (του ενός προς τον άλλον) των χωριανών μας σχετικά με το που βρίσκεται το θέμα της ανοικοδόμησης του (κανονικού) σχολείου.

Σήμερα τηλεφώνησε στη Διευθύντρια του σχολείου μας ο Διευθυντής του Λυκείου του Κολλέγιου της Αθήνας που έχει εκφράσει την πρόθεση να χρηματοδοτήσει την ανοικοδόμηση του σχολείου. Ο άνθρωπος τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος να ατονήσει η διάθεση βοήθειας καθώς δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πολιτεία στο αίτημα του Κολλεγίου να τους πουν πόσα χρήματα θα απαιτηθούν ώστε να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό. Κάλεσε δε να ενεργοποιηθεί και η τοπική κοινωνία για να προχωρήσει η υπόθεση.

Σε επικοινωνία του Προέδρου του Συλλόγου της Αθήνας με διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ έλαβε τη διαβεβαίωση ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα δοθεί απάντηση στο ερώτημα του Κολλεγίου.

Στο μεταξύ πληροφορίες θέλουν πρόσωπο που σχετίζεται με την περιοχή μας και με το Κολλέγιο της Αθήνας και που το καλοκαίρι είχε επισκεφθεί το σχολείο και είχε εκφράσει την πρόθεση να βοηθήσει για την επιτάχυνση της διαδικασίας ανοικοδόμησης του  να δραστηριοποιείται στο χώρο του Κολλεγίου για …άλλο σχολείο! Μπράβο του!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για την ανοικοδόμηση του σχολείου

  1. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    Αν δεν βγούμε στους δρόμους, να μην περιμένουμε κάτι. Φέρνουν εμπόδια για το σχολείο, αναλογισθείτε τι θα γίνει με τα σπίτια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.