Μια πολύ χρήσιμη ενημέρωση

Είναι σημαντικό να ενημερωνόμαστε σωστά και από πρώτο χέρι για όποιο θέμα μας ενδιαφέρει ως άμεσα σχετιζόμενους με τη μετά σεισμό εποχή. Ο ρόλος του Βασίλη Τεντόμα σ’ αυτόν το τομέα είναι καθοριστικός.

Σεισμός ΛΈΣΒΟΥ της 12/6/2017

Ενημερωτικό Σημείωμα Νο1

Προς αποφυγή ηθελημένης ή αθέλητης παραπληροφόρησης των σεισμοπλήκτων, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες ή μηχανικούς για κάθε ερώτημα ή απορία τους να απευθύνονται στους μηχανικούς της ΔΑΕΦΚ είτε τηλεφωνικά (στο 22510-46854) είτε δια ζώσης στα γραφεία της ΔΑΕΦΚ, εντός του κτιρίου της; Γ.Γ. Αιγαίου (Κιόσκι-Μυτιληνη).

Οι μηχανικοί της ΔΑΕΦΚ είναι πρόθυμοι να αφιερώσουν όσο χρόνο χρειάζεται για να καλύψουν κάθε ερώτημα και απορία των σεισμοπλήκτων ή των μηχανικών τους.

Επίσης μέσω ίντερνετ αν επιλεγεί κατά σειρά:

ΥΑΣ ->

ΔΑΕΦΚ ->

Αρχική σελίδα ΔΑΕΦΚ ->

Αποφάσεις ->

ΣΕΙΣΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ 12/6/2017

και θα εμφανιστούν όλες οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο Υποδομών και αφορούν στο σεισμό της Λέσβου.

Μυτιλήνη 18/8/2017

Βασίλης Τεντόμας

Συντονιστής για το σεισμό της 12/6/2017

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Μια πολύ χρήσιμη ενημέρωση

  1. Ο/Η Βιτζηλαιου Μαρινα λέει:

    Επειδη ειναι, οντως, σημαντικο να ενημερωνομαστε σωστα και πολλοι ανθρωποι στο χωριο ενδιαφερονται να φτιαξουν τα σπιτια τους καλο θα ηταν να δοθει μια εμφαση στην ανακοινωση του Βασιλη Τεντομα, να μη περασει στα ψιλα, αφου κι ο δημοσιογραφος Σινανης δεν ηξερε τι ελεγε παλι σημερα στα καναλια. Ο προεδρος μπορει να αξιοποιησει αυτην την ανακοινωση ενημερωνοντας κι οσους δεν εχουν προσβαση στο διαδικτυο με μια εντυπη μορφη της σε καποια σημεια του χωριου η των Βατερων. Η παραπληροφορηση δεν βοηθα κανενα. Ουτε φιλους ουτε αντιπαλους.

  2. Ο/Η Σαμ1 λέει:

    Ένα νέο ΦΕΚ με τις προθεσμίες και τις διαδικασίες χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής στο τεύχος ΦΕΚ B 2820 – 11.08.2017 έχει δημοσιευθεί.
    http://www.et.gr/idocs-nph/pdfimageSummaryviewer.html?args=sppFfdN7IQP5_cc–m0e19e4TovOcNyIy9kS4EMxlb28rzSZFxgk-efEyKjbO6gAkAYi3ORfmaq1IMII8gha2E6RUkAPcmIq75h8iB-tM3_vKMSuwFT8g8jMbcMCublFfxlNP8qam0ZJ8iDCtcO42zoPXqBiabiKymg41g9vy6D-TTqjATPXBg..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.