Για την εκδρομή της Βιβλιοθήκης

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας υπενθυμίζει την πραγματοποίηση της εκδρομής στις 2 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες είχαμε δημοσιεύσει πριν λίγες μέρες ως εξής:

Θυμίζουμε ότι στο πρόγραμμα της εκδρομής αυτής περιλαμβάνονταν επισκέψεις στο αρχαίο θέατρο της Μυτιλήνης και στη Δημοτική Πινακοθήκη, γεύμα στη Χαραμίδα και απογευματινό «διάλειμμα» στα Θέρμα. Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί λίγο αλλά χωρίς να αλλάξει ο βασικός του κορμός.

Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν όσα παιδιά του χωριού επιθυμούν από Γ’ Δημοτικού μέχρι και το Λύκειο. Τα παιδιά του Δημοτικού θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε ενήλικο συνοδό. Για τα παιδιά του Γυμνασίου επίσης είναι καλό να υπάρχει συνοδός αλλά σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί κάποιου παιδιού την επιμέλεια να αναλάβει ένα μέλος της Βιβλιοθήκης ύστερα από συνεννόηση με την οικογένεια του. Τα παιδιά του Λυκείου μπορούν να έρθουν χωρίς συνοδό.

Η εκδρομή είναι δωρεάν για όλους όσους συμμετάσχουν. Δηλώσεις συμμετοχής σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 27 Αυγούστου.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.