Η εκδρομή της Βιβλιοθήκης!

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας συνεχίζοντας τις προσπάθειές της να αποκατασταθεί, στο μέτρο του δυνατού, η κανονικότητα στη ζωή των παιδιών του χωριού μας προχωρεί στο τρίτο «μετασεισμικό» βήμα της: αποφάσισε να πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου η εκδρομή που είχε προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου και είχε αναβληθεί εξιατίας του σεισμού.

Θυμίζουμε ότι στο πρόγραμμα της εκδρομής αυτής περιλαμβάνονταν επισκέψεις στο αρχαίο θέατρο της Μυτιλήνης και στη Δημοτική Πινακοθήκη, γεύμα  στη Χαραμίδα  και απογευματινό «διάλειμμα» στα Θέρμα. Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί λίγο αλλά χωρίς να αλλάξει ο βασικός του κορμός.

Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν όσα παιδιά του χωριού επιθυμούν από Γ’ Δημοτικού μέχρι και το Λύκειο. Τα παιδιά του Δημοτικού θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε ενήλικο συνοδό. Για τα παιδιά του Γυμνασίου επίσης είναι καλό να υπάρχει συνοδός αλλά σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί κάποιου παιδιού την επιμέλεια να αναλάβει ένα μέλος της Βιβλιοθήκης ύστερα από συνεννόηση με την οικογένεια του. Τα παιδιά του Λυκείου μπορούν να έρθουν χωρίς συνοδό.

Η εκδρομή είναι δωρεάν για όλους όσους συμμετάσχουν. Δηλώσεις συμμετοχής σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Κατηγορίες: Ειδήσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.