Άρχισε η αιμοδοσία στα Βατερά

Μέχρι τις 9.00 το βράδυ θα διαρκέσει η εθελοντική αιμοδοσία  του Συλλόγου «Άγιος Παντελεήμων» στα Βατερά.

Αξίζει τον κόπο να πάρει κάποιος την απόφαση:

Ας γίνω και εγώ εθελοντής αιμοδότης! Η ζωή εύκολα φέρνει τα πάνω – κάτω. Ας  δώσω τώρα που μπορώ αίμα να υπάρχει και ας μείνει αχρείαστο!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Κατηγορίες: Ειδήσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

4 απαντήσεις στο Άρχισε η αιμοδοσία στα Βατερά

 1. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

  Υπήρξαμε εθελοντές αιμοδότες και εγώ και ο άντρας μου. Τώρα λόγω ηλικίας και κακής υγείας δεν μας επιτρέπετε να δώσουμε. Αλλά δυστυχώς και στα δύο παιδια μου που είναι εδω δεν επιτρέπεται να δώσουν., Ετςι φέτος το χειμώνα βρεθήκαμε στην δυσάρεστη θέση να χρειαστούμε αίμα και να μην μπορούμε να δώσουμε. Ευτυχώς φίλοι των παιδιών μου και η μικρή μου κόρη πρόσφεραν. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες σε αυτούς που δίνουν εθελοντικά. Γιατί είναι πολύτιμο όταν το χρειάζεσαι. Ενα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που το κάνουν.

 2. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

  ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Καλό θα ήταν όταν προσφέρουμε η κάνουμε κάτι καλό να μην βγαίνουμε να το διατυμπανίζουμε.Το να δίνεις αίμα δεν το κάνεις για να σου πουν μπράβο αλλά γιατί πραγματικά θέλεις να το κανεις για σένα για τον συνάνθρωπο σου.Οπως έλεγαν και οι παλιοί ότι κάνει το ένα σου χέρι να μην το ξέρει το άλλο.

 4. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

  Το να δηλώνεις ότι εισαι εθελοντής σε οτιδήποτε δεν το διατυμπανίζεις αλλά δίνεις το καλό παράδειγμα για να ακολουθήσουν και άλλοι. Όσο για το μπράβο ειναι μία μικρή αναγνώριση της προσφοράς του άλλου σε οτιδήποτε καλό. Και μόνο η ελεημοσύνη πρέπει να είναι μυστική για να μην φέρεις σε δύσκολη θέση τον ελεηθέντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.