Απέδωσε καρπούς

Η παράσταση του Συλλόγου Βρισαγωτών προς τον αντιπρόεδρο της ΔΕΗ κ. Ανδρειώτη για τη λήψη μέτρων ανακούφισης των κατοίκων του χωριού μας απέδωσε καρπούς. Βέβαια η ωφέλεια που θα προκύψει θα είναι σχεδόν μηδενική αφού οι περισσότερες παροχές έχουν κοπεί εξαιτίας του ότι τα σπίτια είναι ακατοίκητα. Ευελπιστούμε σε δεύτερη φάση μέτρων όπως προφορικά υποσχέθηκαν. Το παρακάτω μήνυμα στάλθηκε από τη ΔΕΗ στον Κ. Σταυρινό:

«Μετά τον καταστροφικό σεισμό της 12.06.2017 στη νήσο Λέσβο, προβήκαμε στις απαραίτητες ενέργειες στο μηχανογραφικό μας σύστημα έτσι ώστε να μην κινδυνεύουν με διακοπή οι πελάτες της Κοινότητας Βρισάς που έχει υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές. Συγκεκριμένα:

–          Ανακλήθηκαν όλες οι εντολές αποκοπής που είχαν αποσταλεί στον ΔΕΔΔΗΕ και δεν είχαν υλοποιηθεί

–          Εντάχθηκαν όλες οι παροχές της υπόψη κοινότητας σε ειδική κατηγορία πελατών, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα εκδοθεί από το σύστημα νεότερη εντολή αποκοπής προς τον ΔΕΔΔΗΕ μέχρι 31.12.2017»

Με εκτίμηση

Γιώργος Ανδριώτης

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.