Κάτι γίνεται για το θέμα των αποθηκευτικών χώρων

Σε συνάντηση του Στρατή Παράκοιλα με τον αντιδήμαρχο Πολιχνίτου κ. Κατζανό αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί το έντονο πρόβλημα αποθήκευσης των οικοσκευών με την τοποθέτηση κοντέινερς σε τμήμα του οικοπέδου που έχει αγοράσει το Πανεπιστήμιο της Αθήνας (δίπλα στο βενζινάδικο του Γεωργακή). Ήδη έχει δοθεί η σχετική άδεια από το ΕΚΠΑ. Αύριο με μηχάνημα θα γίνει η διαμόρφωση του χώρου. Όσον αφορά τα κοντέινερς έγινε γνωστό ότι ζητήθηκαν από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, η οποία όμως διαθέτει κοντέινερς μόνο για κατοικίες και θα ζητούσε ειδική άδεια να διαθέσει κάποια απ’ αυτά ως αποθηκευτικούς χώρους.

Σε σχέση με την εξασφάλιση στέγης αυτό που μάθαμε είναι ότι ο αντιδήμαρχος πιέζει τους ιδιοκτήτες σπιτιών στον Πολιχνίτο να τα νοικιάσουν στους σεισμόπληκτους υποσχόμενος ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την κανονική καταβολή των ενοικίων μέχρι την χορήγηση του επιδόματος στέγης.

Άποψή μας είναι ότι ως τελευταία λύση μπορεί να είναι η τοποθέτηση μικρού αριθμού κοντέινερς-σπιτιών.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.