Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα…

Μπορεί να υπερβάλλει λίγο ο τίτλος μας αλλά πάντως ισχύει απόλυτα η άλλη παροιμία ότι “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά”

Αυρώνας φυσικά η ερειπωμένη Βρίσα.

Το ότι δεν υπάρχει και η καλύτερη συνεργασία ανάμεσα σε Δήμο και Περιφέρεια είναι γνωστό και έχει επιβεβαιωθεί πολλαπλά αυτές τις δύσκολες μέρες από μας τους ίδιους.

Όπως πιθανόν να είδατε αρκετοί στο fb απευθύναμε δημόσια σε στέλεχος της Περιφερειακης αρχής ερωτήματα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τη δυνατότητα που έχει η Περιφερειακή αρχή να βοηθήσει στην επίλυσή τους.  Σε μήνυμα που μας έστειλε το παραπάνω στέλεχος μας διεμήνυσε ότι η Περιφερειάρχης στα ερωτήματά μας απαντά: “ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μπορεί να συνδράμει στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος αρκεί να ζητηθεί εγγράφως από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου.”

Τί κάθεται τότε και δεν το κάνει ο Πρόεδρος θα αναρρωτηθούν πολλοί. Η απάντησή του είναι: Δεν μπορώ να ζητήσω από οποιαδήποτε άλλη αρχή να λύσει προβλήματα του χωριού όταν στο συντονιστικό όπου τα θέτω παίρνω τη διαβεβαίωση του Δήμου ότι θα τα αντιμετωπίσει. Η καλή συνεργασία μας με το Δήμο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να λύνονται τα προβλήματά μας.

Και έχει δίκιο!

Κύριε Γαληνέ και κυρία Καλογήρου συνεργαστείτε για την ΑΜΕΣΗ λύση των προβλημάτων μας. Η Βρίσα ερειπώθηκε αλλά δεν προσφέρεται ούτε για ρινγκ ούτε για …αχυρώνας!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.