Από τους αδελφούς μας στη Σάμο

Με μεγάλη καθυστέρηση που οφείλεται στα πολλά προβλήματα των πρώτων ημερών βρήκαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο μέσω του Συλλόγου της Αθήνας την παρακάτω επιστολή συμπαράστασης από τους Μυτιληνιούς της Σάμου. Ζητούμε συγνώμη από τους συγχωριανούς μας της Σάμου και τους ευχαριστούμε ολόθερμα για το ενδιαφέρον και τη συμπόνοια τους.

Ο πρόεδρος το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών Σάμου, αλλά και οι κάτοικοι του χωριού μας, με λύπη και βαθιά συγκίνηση πληροφορηθήκαμε  την θλιβερή είδηση του σεισμού, ο οποίος έπληξε το νησί της Λέσβου και ειδικότερα το χωριό Βρίσα, το οποίο θεωρείτε και Μητρόπολη του χωριού μας, μιας και οι πρώτοι κάτοικοι των Μυτιληνιών κατά τον επαναποικισμό του νησιού ήταν από την Βρίσα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας, τόσο στην οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας, όσο και σε όλους τους κατοίκους του χωριού οι οποίοι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασαν τα πάντα, ώστε να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.   Παρακαλούμε να τους μεταφέρετε τη συμπάθια μας να τους στηρίξετε ώστε να επιδείξουν κουράγιο και ανδρεία τη δεδομένη στιγμή και να τους διαβιβάσετε την υποστήριξη μας.

                                                    ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

                                                  ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΣΑΜΟΥ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Από τους αδελφούς μας στη Σάμο

  1. Ο/Η Θοδωρής.π.Κούσκος λέει:

    Την παρασκευή στην εκδήλωση στο π.Φάληρο είχαν έρθει και μελοι του συλλόγου των μυτιληνιών σαμου Αθηνών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.