Καλή η κίνηση στα Βατερά

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και η κίνηση στα Βατερά είναι πολύ καλή. Όπως και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έχουν έρθει αρκετοί χωριανοί μας, που μένουν αλλού, για να δουν από κοντά το χωριό και ενδεχομένως το σπίτι τους.

Είναι και αυτή η πεντακάθαρη και προκλητική βατεριανή θάλασσα που μαγνητίζει και σε συνδυασμό με τη σχετικά ανεβασμένη θερμοκρασία υπόσχεται ένα δροσερό και πανέμορφο σαββατοκύριακο.

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι ότι εμπεδώνεται σε όλους τους δυνητικούς επισκέπτες των Βατερών η αίσθηση της ασφάλειας των κτιρίων. Δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Τέλος και οι ντόπιοι …πρόσφυγες-τουρίστες  στα Βατερά συνέρχονται σιγά – σιγά από το σοκ των πρώτων ημερών και αρχίζουν να ζουν και να κυκλοφορούν φυσιολογικά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Καλή η κίνηση στα Βατερά

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τα Βατερά και η ευρύτερη περιοχή θα “ανθίσουν” κοινωνικοοικονομικά προσεχώς, αν αυτό μπορεί να απαλύνει τον πόνο και το ψυχοσωματικό σοκ που βιώνει ο κόσμος τώρα…αρκεί βέβαια να “μετριασθούν” και οι ποικιλόμορφες έριδες που αναμένονται να προκύψουν στην τοπική μικρή κοινωνία, υπό κανονικές συνθήκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.