Διαδικαστικά

1.Πραγματοποιήθηκε σήμερα διανομή κάποιων αγαθών στους σεισμοπαθείς που φιλοξενούνται σε συγγενικά τους πρόσωπα ή μένουν στην εξοχική τους κατοικία. Στους δικαιούχους δεν περιλαμβάνονται όσοι διαμένουν σε ενοικιαζόμενα ή ξενοδοχεία  με δαπάνη στέγασης και σίτισης από το Δήμο ούτε φυσικά οι μόνιμοι κάτοικοι Βατερών. (κάποια κρουασάν δίνονται αν πρόκειται για παιδάκια)

Επειδή υπάρχει η περίπτωση κάποιος απ’ τους δικαιούχους να μην πήρε τίποτα ας απευθυνθεί στον Ανδροκλή Τσέλεκα ή τον Μπάμπη Πατσατζή.

2. Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι το έλειμμα ενημέρωσης που επιτείνεται από την μεγάλη έκταση των Βατερών. Η σελίδα μας προσπαθεί να καλύψει το κενό αλλά με τις παρούσες συνθήκες είναι λίγοι αυτοί που έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ. Χτες ο Ν.Κ. τοποθέτησε μια πινακίδα  στο στύλο της ΔΕΗ ανάμεσα στη Σκνίπα και το Καφέ Μέλι για να τοποθετούνται ανακοινώσεις. Αυτές θα πρέπει να είναι απόλυτα σωστές και γι αυτό την ευθύνη του περιεχομένου τους θα πρέπει να έχει το τοπικό συμβούλιο. Εκεί θα μπορούν να αναρτούν ανακοινώσεις και όσοι έχουν διαθέσιμα δωμάτια ή σπίτια για ενοικίαση.

3. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι ενόψει της εξαγγελίας για τη χορήγηση του επιδόματος ενοικίου θα πρέπει όλοι να ψάξουν έγκαιρα για εξεύρεση στέγης. Ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα που δυσκολεύει την κατάσταση γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστεί.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Κατηγορίες: Ειδήσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Μία απάντηση στο Διαδικαστικά

  1. Ο/Η Πατσατζής Μπάμπης λέει:

    Αύριο θα διανεμηθούν αγαθά σε άλλες δεκαπέντε οικογένειες που δε προλάβαμε να πάμε σήμερα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.