Διαδικαστικά

  • Συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή η κατάθεση αιτήσεων-δηλώσεων για τις κάθε είδους αποζημιώσεις των σεισμοπλήκτων.Στα Βατερά το συνεργείο θα εργαστεί 2-3 ακόμα μέρες ανάλογα με την προσέλευση του κόσμου. Στη συνέχεια οι αιτήσεις και τα διακιολογητικά θα μπορούν να κατατεθούν στο δημοτικό κατάστημα στον Πολιχνίτο το αργότερο μέχρι 10 Αυγούστου.
  • Σήμερα ήταν προγραμματισμένη από το τοπικό συμβούλιο μια συγκέντρωση στου “Προκόπα” με σκοπό την οργάνωση των εργασιών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των σεισμοπλήκτων. Συγκεντρώθηκαν πολλά άτομα αλλά κατά σύμπρωση βρέθηκαν εκεί (εκτός απ’ τον κ.Κατζανό) ο Δήμαρχος και στη συνέχεια η κα Αντωνέλλη. Τελικά έγινε μια συζήτηση με πολλά απολογιστικά στοιχεία για την μέχρι τώρα διαχείριση των προβλημάτων αλλά έγινε και μια σημαντική αναφορά από τον Δήμαρχο. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος είπε ότι θα προσληφθούν καμια δεκαριά έμμισθα άτομα για να συντονίσουν (και πραγματοποιήσουν) τα έργα διαχείρισης των προβλημάτων. Τα άτομα αυτά θα συνεπικουρούνται από εθελοντές.
  • Στο τηλέφωνο 2252042843 θα πρέπει να απευθύνεται όποιος θέλει κάποια πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με στέγη και τροφή.
  • Σημαντική επισήμανση: Η διαμονή και διατροφή όσων βρίσκονται εγκατεστημένοι σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι εξασφαλισμένη για λίγες ακόμα μέρες, μέχρι να εξαγγείλλει η πολιτεία την χορήγηση του επιδόματος στέγασης. Από κει και μετά γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστεί η σίτιση των ξεσπιτωμένων με τη λειτουργία του μαγειρείου του λεγόμενου Γηροκομείου Πολιχνίτου. Για τη διαμονή του όμως πρέπει ο κάθε ένας να ψάξει να βρει στέγη από μόνος του. Αυτό πρέπει να μεταφερθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους για να μη βρεθούν προ απροόπτου.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Διαδικαστικά

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αιτήσεις αφορούν ΜΟΝΟ την οικοσκευή για τους έχοντες απωλέσει την πρώτη κατοικία. Γιαυτό και το Ε1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.