Τα Βατερά δυναμικά στον ανταγωνισμό!!!

Μια “πατάτα” που έκανε το ΚΤΕΛ Λέσβου με θύμα την περιοχή Πολιχνίτου – Βατερών έσπευσε -και πέτυχε- να ανατρέψει ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βρίσας, Στρατής Παράκοιλας.

Συγκεκριμένα το ΚΤΕΛ Λέσβου για την ημέρα του Αγίου Πνεύματος (προσεχή Δευτέρα) όρισε έκπτωση 25% σε τέσσερις λεωφορειακές γραμμές: Προς Μανταμάδο, Καλλονή-Πέτρα- Μόλυβο, Ερεσό-Σίγρι και Γέρα-Πλωμάρι. Η περιοχή μας για μια ακόμα φορά στο περιθώριο! Ο Πρόεδρος όμως αντέδρασε και διαμαρτυρήθηκε στο ΚΤΕΛ το οποίο αναγκάστηκε να βάλει και μια γραμμή για Πολιχνίτο – Βατερά με την ίδια έκπτωση. Το λεωφορείο θα  ξεκινήσει από Μυτιλήνη στις 8.30 το πρωί της Δευτέρας  και για την επιστροφή από Βατερά στις 4.00 το απόγευμα.

Την προσπάθεια αυτή του Προέδρου αγκάλιασαν και ενίσχυσαν οι επαγγελματίες των Βατερών με τον καλύτερο τρόπο ανακοινώνοντας εκπτώσεις και προσφορές για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Έτσι τα τρία beach bar, που είναι ανοικτά (ΜΥΛΟΣ, HOLA και ΘΑΛΑΣΣΑ) προσφέρουν για το τριήμερο έκπτωση 20% στους καφέδες και στα κρύα πιάτα που σερβίρουν.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια “Βεργίνα” (Γεωργακής) 20€ τη βραδιά (τηλ. 6946334491)

Τα δωμάτια “ΕΔΕΜ” (Καραΐσκου) 25€ τη βραδιά (6945271859)

Τα δωμάτια ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ Π. 20€ τη βραδιά (2252061310 και 61447)

Τα δωμάτια και ταβέρνα “ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ” (Μ. Γεωργάκα) 30€ τη βραδιά και έκπτωση 15% στρο φαγητό για Κυριακή και Δευτέρα. (2252061270)

Το HOTEL EIRHNH (Κουνδουνής ) 40€ με πρωινό (2252061407 και 6944461118)

Το HOTEL APHRODITH (Χαχαδάκης) 90€ το τριήμερο ή 70€ το διήμερο με πρωινό (2252061288 και 6945708028)

Η ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ (Λάσκαρης) 15% έκπτωση στο φαγητό (2252061149)

Τα δωμάτια και ταβέρνα ΣΑΠΦΩ-ΝΕΡΑΪΔΑ (Προκοπίου) 50€ τα δυο βράδια και 15% έκπτωση στο φαγητό (2252061972 και 6945611196)

 

Σημείωση1: Μπράβο για την πρωτοβουλία του Προέδρου, μπράβο για την ανταπόκριση των επιχειρηματιών και ευχή να είναι καλός ο καιρός το τριήμερο.

Σημείωση 2: Εκτός απ’ τους επιχειρηματίες τα ίδια τα Βατερά προσφέρουν στους επισκέπτες τους την αξεπέραστη αμμουδιά τους και την πεντακάθαρη θάλασσα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες αρχείου απ’ τον Κωστή Στεφάνου

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

13 απαντήσεις στο Τα Βατερά δυναμικά στον ανταγωνισμό!!!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπράβο και μόνο μπράβο σε όλους

    • Ο/Η ΦΙΛΙΚΟΣ λέει:

      Τα βρίσκω μάλλον επουσιώδη και χωρίς κανένα βάθος στην ανάπτυξη του τουρισμού.- Παραλείπετε να υπογραμμίσετε τα 300000 ευρουλάκια που πήρε το Αμπελικό για ένα μικρό πύργο και εμείς για τον δικό μας με πολλαπλάσια ιστορική αξία μόνο 30000. Γι’ αυτό ο τουρισμός στα Βατερά “αρκουδίζει” και αυτό μόνο για ένα μήνα.

      • Υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια στο Πύργο Αμπελικού είναι αποκατάσταση και στον Παλιόπυργο μελέτη για να ακολουθήσει η αποκατάσταση.
        Τέλος αν θες στα Βατερά κανένα πρόβλημα, για μένα σε όλη την περιοχη μας “αρκουδίζει” ο τουρισμός, γιατί το επιλέξαμε εμείς, όχι οι άλλοι!!!!

        • Ο/Η ΦΙΛΙΚΟΣ λέει:

          Όταν αποκαθίσταται ένας επουσιώδης Πύργος με 400000 ( θα το ξαναπούμε ) εμείς αλήθεια τι έπρεπε να έχουμε κάνει? Και εννοώ τους τοπικούς παράγοντες, αυτούς κυρίως που ενδιαφέρονται για τον Τουρισμό. Εκτός και να μην υπολογίζονται οι αρχαιότητες στις παραμέτρους που προάγουν τον τουρισμό της περιοχής. Αυτό πρέπει να σκευτούμε.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλησπερα σας.
    Χωρις παρεξηγηση δεν νομιζω να ενημερωθηκαν ολοι οι επιχειρηματιες των Βατερων για το αν θελουν να προσφερουν καποια εκπτωση για το τριημερο.
    Σας ευχαριστω πολυ.

    • Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο σας!!!!
      Επειδή γνωρίζω ότι υπήρχε πίεση χρόνου και σίγουρα, όχι σκόπιμα δεν ρωτήθηκαν κάποιες επιχειρήσεις, νομίζω ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα κατά την γνώμη μου πάντα, να συμπληρωθεί ο κατάλογος με νέες επιχειρήσεις και να ξανά αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάγκη να προωθήσουμε την περιοχη μας έχουμε και σίγουρα δεν περισσεύει κανείς από αυτή την προσπάθεια!!!!

      • Ο/Η Βαρβακης Ιωαννης λέει:

        Οταν γυρέυουν χρηματα για καποιο σκοπο δε νομιζω να ξεχνουν κανεναν αλλα εκει θελω οντως να με ξεχασουν.

  3. Ο/Η Βαρβακης Ιωαννης λέει:

    Με αφορμη το παραπανω κειμενο μπηκα στο κοπο να ψαξω στο διαδίκτυο τη λεξη περιθωριο.Και θα πει: από αυτό που θεωρείται ως κοινωνικό πρότυπο και είναι μερικώς ανεκτή από την κοινωνία.Και γιατι το εκανα αυτο;Για να καταλαβω τι ειναι αυτο το περιθωριο και τελικα που ειμαι.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πολυ οραια αλλα δεν ειπατε και για το ξενοδοχειο Μορφουλα που εχει εκτοση τιμες συνεχεια.

  5. Ο/Η Tsik λέει:

    Ηταν πιο ευκολο να βρουν τους ιδιοκτητες των κλειστων μαγαζιων και να τους ρωτησουν αντι των μαγαζιων που ηταν ανοιχτα.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ Κ ΛΑΘΡΟ ???

    ΣΩΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ – ΝΕΑ ΔΗΜ Κ ΛΠ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΞΊΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΈΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ.

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπράβο στον πρόεδρο
    Και μπράβο σε όλους τους επαγγελματίες του τόπου μας
    Επιτέλους όλοι μαζί για ανάδειξη της περιοχής μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.