Εκδρομή για τα παιδιά

Η Βιβλιοθήκη ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει μια δωρεάν εκπαιδευτική εκδρομή για τα παιδιά που παρακολούθησαν με συνέπεια μια τουλάχιστον απ’ τις δραστηριότητες που υλοποιούνται φέτος στο χώρο της.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατος 1η Ιουλίου με το εξής πρόγραμμα:

Αναχώρηση από τη Βρίσα στις 8.00 το πρωί με προορισμό το αρχαίο θέατρο της Μυτιλήνης, όπου θα γίνει ξενάγηση – ενημέρωση από αρχαιολόγο.

Στη συνέχεια θα γίνει επίσκεψη στη Δημοτική πινακοθήκη Μυτιλήνης και θα ακολουθήσει επίσκεψη-ξενάγηση στο αρχαιολογικό Μουσείο.

Θα υπάρξει ένα δίωρο (περίπου) ελεύθερο στην πόλη και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Χαραμίδα, όπου θα γευματίσουμε.

Θα ολοκληρώσουμε την περιήγηση (με το λεωφορείο) της Αμαλής μέσω Λουτρών και Πυργίου και θα επισκεφθούμε στη συνέχεια τις εγκαταστάσεις στα Θέρμα.

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από ενήλικο.

Τα παιδιά του Γυμνασίου είναι καλό να έχουν συνοδό σε εξαιρετικές όμως περιπτώσεις θα μπορούν να συμμετάσχουν χωρίς συνοδό αν αναλάβει την ευθύνη κάποιο μέλος του Δ.Σ. Τέλος τα παιδιά του Λυκείου μπορούν να έρθουν χωρίς συνοδό αρκεί να υπάρξει ενημέρωση του Δ.Σ. από τον κηδεμόνα τους.

Εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά που δεν παρακολούθησαν κάποια δραστηριότητα με τις ίδιες προϋποθέσεις για τους συνοδούς.

Στη Βιβλιοθήκη έχει αναρτηθεί κατάσταση με τα ονόματα των παιδιών που δικαιούνται συμμετοχή. Οι γονείς των παιδιών αυτών πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή του παιδιού τους και το όνομα του συνοδού μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου. Στη συνέχεια θα γίνουν δηλώσεις συμμετοχής από τα παιδιά που δεν υπάρχουν στην κατάσταση και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας..

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.