Μια απ’ τα ίδια πάλι;

Διαβάσαμε ότι το νησί μας επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες μια ομάδα Ολλανδών bloggers με σκοπό την τουριστική προβολή του.

Διαβάσαμε ότι Το πρόγραμμα των επισκέψεων των διαμορφωτών γνώμης, καταρτίστηκε από τη Διεύθυνση Τουρισμού. 

Διαβάσαμε όμως επίσης ότι:

Τα αεροπορικά εισιτήρια της αποστολής, από και προς την Ολλανδία, καλύφθηκαν από το γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών σε συνεργασία με τον Τ/Ο Corendon. Η συνεργασία τοπικών φορέων και ιδιωτών ήταν σημαντική για την οργάνωση της επίσκεψης, οι οποίοι συνέβαλαν στη φιλοξενία καλύπτοντας με τις χορηγίες τους και την εν γένει συνδρομή τους δαπάνες διαμονής, διατροφής και εσωτερικών μετακινήσεων. Συγκεκριμένα, συνέδραμαν ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου, ο Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού, τα Ξενοδοχεία «Sunrise», «Αφροδίτη», και «Πανσέληνος» στην Εφταλού και το ξενοδοχείο «Βότσαλα» στη Θερμή, το πρακτορείο «Alonia Τours» και το «Caprice Kitchen Bar». Σημαντική ήταν επίσης η συμβολή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου, του Μουσείου Φυσικής ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, του Μουσείου Βιομηχανικής Ελαιουργίας Αγίας Παρασκευής και του Μουσείου Ο Κόσμος του Ούζου – Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη.

Βλέποντας τους χορηγούς υποψιαζόμαστε το περιεχόμενο του προϊόντος που θα προκύψει. Μακάρι να διαψευστούμε αλλά πολύ φοβόμαστε ότι για μια ακόμα φορά η περιοχή μας  θα απουσιάζει από την προβολή.

Το πλήρες κείμενο της δημοσίευσης στο lesvosnews.net μπορείτε να δείτε εδώ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Μια απ’ τα ίδια πάλι;

  1. Ο/Η Ο αορατος αλλα πανταχου παρων λέει:

    Οι συντονισμενες ενεργειες φερνουν αποτελεσματα… και ο Μολυβος παντα ηταν πρωτοπορος σε αυτες τις δρασεις, οποτε μπραβο τους……….. Χρονια μας βαζει τα γυαλια και μας λεει ωχαααα , απο εδω ειναι ο δρομος……….εμεις δεν το αλλαζουμε το χουι μας και συνεχιζουμε να περπαταμε στα μονοπατια, εξ ου και τα χαιρια μας……δυστυχως

  2. ΕΝΩΤΗΤΑ

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ

    Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.