Σήμερα η συνάντηση με την ΚΕΔΕ στην Αθήνα

Για τα θέματα του Καλλικράτη σήμερα το προεδρείο της ΚΕΔΕ στην Αθήνα θα συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς του Αιγαίου. Σ’ αυτήν θα συμμετάσχει και αντιπροσωπεία των προέδρων των Κοινοτήτων της Λέσβου.

Με δήλωσή του στο ΕΜΠΡΟΣ ο πρόεδρος του συνδέσμου των Κοινοτήτων του νησιού μας λέει:

… Αντίθετα δραστήρια ενόψει της συζήτησης, εμφανίζονται μόνο τα μέλη του Δικτύου Κοινοτήτων της Λέσβου και ο συντονιστής του, Προκόπης Σινάνης, ο οποίος επεδίωξε και εξασφάλισε μάλιστα την εκπροσώπηση των προέδρων των χωριών της Λέσβου, στην αυριανή συνάντηση.

«Η θέση του Δικτύου είναι γνωστή για την αναγκαιότητα διάσπασης του Δήμου Λέσβου. Από εκεί και πέρα, είναι μείζον ζήτημα για εμάς και η διατήρηση του θεσμού των κοινοτήτων. Και όχι μόνο η διατήρηση, αλλά και η ενίσχυσή του, γιατί το επιτάσσει η νησιωτικότητα. Έχουμε συζητήσει και δουλέψει πολύ στην επιχειρηματολογία που πρέπει να εισάγουμε για να δείξουμε τη σημασία των κοινοτήτων σε δήμους νησιωτικούς και αυτό θα κάνουμε και την προσεχή Τετάρτη στην ΚΕΔΕ», είπε ο κ. Σινάνης στο «Ε».

Το ενδιαφέρον ρεπορτάζ του ΕΜΠΡΟΣ μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.