Κάλεσμα για εθελοντική εργασία

Το τοπικό συμβούλιο Βρίσας προσκαλεί όσους και όσες μπορούν για μια διπλή εξόρμηση εθελοντικής εγασίας την Πέμπτη 2 και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα: Φέτος ο Δήμος Λέσβου δεν δημοπράτησε τα κτήματα της πρώην περιουσίας του σχολείου. Δηλαδή δεν θα μαζέψει κανείς τις ελιές από τα κτήματα αυτά. Συμπτωματικά το μεγάλο κτήμα της Τζίωας έχει αρκετές ελιές. Το τοπικό συμβούλιο ύστερα και από προφορική συνεννόηση με το Δήμο αποφάσισε την παραπάνω διπλή εξόρμηση γιατί είναι θα είναι αξιοκατάκριτο να σαπίσουν οι ελιές στο χώμα.

Καλεί γι αυτό ραβδιστές και βοηθούς για να συλλεγεί ο ελαιόκαρπος και το χρηματικό προϊόν που θα προκύψει θα διατεθεί ως εξής:

  • Θα τοποθετηθούν τα πεσμένα εδώ και μήνες κάγκελα στο γεφύρι της εισόδου του χωριού.
  • Θα αγοραστεί ένα πολυμηχάνημα και ένα θερμαντικό σώμα για τις ανάγκες του ιατρείου του χωριού.
  • Τα υπόλοιπα θα δοθούν στο Δημοτικό Σχολείο που κανονικά τα δικαιούται μιας και οι δωρητές σ’ αυτό άφησαν την περιουσία τους.

Όσοι σκοπεύουν να βοηθήσουν είναι καλό να συνεννοηθούν με κάποιο μέλος του τοπικού συμβουλίου για την καλύτερη οργάνωση της δουλειάς.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.