Διευκρίνηση

Συζητώντας με ανώτατο στέλεχος του Κ.Υ. Πολιχνίτου μάθαμε ότι από το Κ.Υ. είχε ζητηθεί η προκήρυξη θέσεων για τη στελέχωσή του (όπως για παράδειγμα βοηθών ακτινολόγου και μικροβιολόγου) αλλά δυστυχώς στην προκήρυξη δεν περιλήφθηκε καμιά θέση για το Κ.Υ. της περιοχής μας.

Είναι λογικό οι εργαζόμενοι στο Κ.Υ. να επιζητούν τη στελέχωσή του με το απαραίτητο προσωπικό για την αποδοτικότερη λειτουργία του. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε ανθρώπους να στηρίζουν τα αιτήματα αυτά στα κέντρα των αποφάσεων αν και οι κατέχοντες πολιτικές θέσεις από την περιοχή μας είναι δόξα τω Θεώ πάρα πολλοί.

Θεωρούμε λοιπόν δικαιολογημένο (άσχετα αν είναι σωστός και αν έχει κάποια βάση) τον σχολιασμό των θαμώνων του καφενείου,  που δημοσιεύσαμε  πριν λίγες μέρες, ότι πάει για κλείσιμο. Βλέποντας την υποστελέχωσή του σε αντίθεση με τα άλλα Κ.Υ. του νησιού βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα (άσχετα επαναλαμβάνω με το κατά πόσο υπάρχει στη πραγματικότητα τέτοιο θέμα σήμερα) ότι αν στις μέρες της κρίσης “χρειαστεί” να κλείσει κάποιο Κ.Υ. αυτό θα είναι το πιο υποστελεχωμένο.

Και σε μια τέτοια υποθετική περίπτωση δεν θα φταίνε οι εργαζόμενοι σ’ αυτό αλλά όλοι μας που δεν το προστατεύουμε από όποια θέση ευθύνης έχει ο καθένας μας. Και ο νοών νοείτω.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Διευκρίνηση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΝΑ ΑΓΙΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

  2. Ο/Η Μαρια .Α λέει:

    Δασκαλε ποιο συγκεκριμενο προσωπο;γιατι εγω εμαθα οτι ζητησανε καποιο προσωπικο δεν εχουν απαντησει ακομα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.