Αντιμετώπιση των προβλημάτων

Όπως μάθαμε από τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας αλατιέρα από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου καθάρισε τον επαρχιακό δρόμο μέχρι την είσοδο του χωριού αλλά δεν προχώρησε προς τα Βατερά γιατί έπρεπε να επιστρέψει για να ανοίξει το δρόμο προς την Αγιάσο (όπως τουλάχιστον του είπε ο αρμόδιος της πολιτικής προστασίας). Τώρα πρόκειται γκρέιντερ του Δήμου να συνεχίσει τον εκχιονισμό του δρόμου προς τα Βατερά.

Στο μεταξύ το τοπικό συμβούλιο είχε προνοήσει και προμηθευτεί 3 τόνους αλάτι και έτσι από το πρωί ο Αποστόλης Αποστολής οδηγώντας το αγροτικό του αυτοκίνητο, στο οποίο φόρτωναν το αλάτι, και ο εθελοντής και “πανταχού παρών” Θεολόγος Μπατζάκης με το φτυάρι στο χέρι έρριχναν αλάτι στους δρόμους του χωριού αποτρέποντας το πάγωμα του χιονιού και διευκολύνοντας την κυκλοφορία.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

30 απαντήσεις στο Αντιμετώπιση των προβλημάτων

  1. Ο/Η Μ. Μαργέτα λέει:

    Δεν ήρθαν στη γειτονία μου, μόνοι μας καθαρίσαμε το δρόμο όσο μπορέσαμε. Ο υπόλοιπος παγοδρόμιο. Το χωριό δεν είναι μόνο πλάτανος. Οτι λάμπει δεν είναι χρυσός!

  2. Ο/Η Στράτος Παράκοιλας λέει:

    Μυρσίνη,η Τοπική Κοινότητα του χωριού μας είναι η μοναδική κοινότητα,από τα γύρω χωριά,που είχε προνοήσει να προμηθευτεί τρείς τόνους αλάτι το οποίο αποθηκεύτηκε στο χώρο απέναντι από το Ηρώον.Κάποιοι “χρειάστηκαν” για άλλο λόγο μεγάλη ποσότητα την οποία και πήραν.Σήμερα συνεργείο από εθελοντές έριξε αλάτι στο μεγαλύτερο τμήμα του χωριού: από Ελαιτριβείο έως Βενζινάδικο Βαληλή (κεντρικός δρόμος του χωριού),από οικία Πάτρας Κρουσταλιού έως Αγία Παρασκευή,από οικία Δημητρακέλλη Γ. έως οικία Αναστασίας Π. Βάσσου,από Φούρνο Τριανταφύλλου έως παιδική χαρά,από Πλάτανο έως οικίες Αϊβαλιώτη Μυρσίνης και Παράκοιλα Κων/νου και από Άγιο Κωνσταντίνο έως παιδική χαρά.
    Νομίζω ότι έχουμε καλύψει όλους τους κεντρικούς δρόμους και όχι μόνο.Άρα δεν ρίξαμε μόνο στον Πλάτανο.

  3. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Λάθος πληροφόρηση πρόεδρε, ψεύδεστε και υπάρχει φωτογραφικό υλικό τώρα το βράδυ. Τι περιμένετε να σκοτωθούμε; Μέχρι το πατρικό του Μαργαρίτη Θοδωρή ρίξανε. Εμείς δε χρειαζόμαστε. Οι άλλοι τα σπίτια τους τα έκαναν γυαλί όμως! Ρωτάς αν μπορεί να μετακινηθεί το αυτοκίνητο να πάει να παρει αλάτι; Ο Γιώργος με τα πόδια πήγε στη δουλειά, και γω έμεινα μέσα αναγκαστικά! Μην δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα ο κόσμος βλέπει και κρίνει!

    • Ο/Η ανωνυμος λέει:

      Οταν λεει η κυρια “οι αλλοι εκαναν τα σπιτια τους γυαλι” μηπως μπορει να γινει λιγο πιο συγκεκριμενη για να καταλαβουμε τι εννοει??????

  4. Ο/Η ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ λέει:

    Κυριά Μαργέτα εσείς λέτε ψέματα. Αφού δε βγήκατε απο το σπίτι σας πώς γνωρίζετε που ρίξαμε αλάτι; όπως ενημέρωσα πιο πάνω αλάτι έπεσε στους πιο κεντρικούς δρόμους του χωριού και αυτό το καταφέραμε μόνοι μας χωρίς τη βοήθεια του Δήμου. Αν όπως λέτε πιο πάνω καθαρίσατε το χώρο έξω από το σπίτι σας τότε να σας ευχαριστήσω που σαν εθελόντρια εγγεγραμμένη στην ομάδα απο το 2014 προσφέρατε κάτι στο χωριό.Όσο για το αν ο κόσμος βλέπει και κρίνει αυτό φαίνεται καθημερινά από τα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε σαν Τοπικό Συμβούλιο από τους χωριανούς και όχι μόνο. Τέλος από τη μεριά μου δε θα απαντήσω σε άλλο σχόλιο γιατί ήμουν σαφής σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

  5. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Μαλον εσυ εχεις προηγουμενα. Σου ειπα να με σβησεις απο την ομαδα. Βλεπω απο το παραθυρο μου. Εχω παραθεσει φωτο στο δασκαλο που τα λενε ολα. Τοτε να δω ποιος θα ντρεπετε! Και αν δε τις βαλει, τις ειδαν χωριανοι απο το προφιλ του φεης! Ξερουν πλεον!

  6. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Το συμπερασμα ειναι ενα χωριανοι το λαγκαδι δεν ειναι στο χωριο, δεν λεγετε χωριο! Οπως τον Τσιπρα με τη Μυτιληνη- Λεσβο .

  7. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Και κατι αλλο, δεν καθαρισαμε για σενα την κατηφορα, αλλα για να μη σκοτωθουμε! Πιο κατω υπαρχει παγετος που δεν καθαριζετε και δε βγαινει το αμαξι. Τοτε που δεν μπορουσα να βοηθησω σου εστειλα το Γιωργο. Και αφου ζητησες να πληρωσεις μεροκαματο, σου ειπε δωστα σε ανθρωπο που εχει αναγκη. Μετα δεν ξαναηρθε.
    Δεν ξαναενημερωθηκαμε, και οπως σου γραφω πιο πανω σου ειπα να με σβησεις! Σε βοηθησαμε χρηματικα στα γλεντια και γι αυτο μην παραπονιεσαι. Νομιζω πολυ ειναι!

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    τη φαγωνεσαι με τον παγο οτι μπορουσανε κανανε οι ανθρωποι πηγαινε στον πολιχνιτο να δεις τη γεινετε και μετα μας λες

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ένα μικρό χωριό καταφέρνει να προμηθευτεί τρεις τόνους αλάτι και με τη βοήθεια εθελοντών να το ρίξει σε όσους περισσότερους δρόμους μπορεί. Αλλά δεν το έριξε εξω από όλα τα σπίτια του χωριού και η ιδιοκτήτρια ενός εξ αυτών κανει παράπονα. Η λογική είναι σε μία γωνία και κλαίει. Υπήρχε αλάτι που θα μπορούσαν όσοι ήθελαν να πάρουν να το ρίξουν έξω από το σπίτι τους. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοηθάνε το χωριό. Είτε από καποια θέση όπως ο πρόεδρος είτε επειδή απλά αγαπάνε το χωριό.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η λογική λέει ανάλογα με το σχετικό σχόλιό της κοπελιάς, ότι το αμάξι δεν βγαίνει. Τι δεν καταλαβαίνεις κυρία εθελόντρια;

  11. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Τσαπα Ξ Ε Κ Α Τινιαζεστε

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπράβο στό Τοπικό Συμβούλιο καί στους εθελοντές συνεχίστε έτσι είμαστε μαζί σας

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πρόεδρε μήν μάζας μπράβο σέ όλους σάς τό χωριό τά τελευταία χρόνια είναι μέρα μέ τήν νύχτα κοιτάξτε μπροστά καί συνεχίστε

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΑΤΙ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ. ΜΕ ΛΘΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  15. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    Ειναι ευρεως γνωστο τι προσφερει το Τοπικο Συμβουλιο και οι εθελοντες στο χωριο μας, οχι μονο σε εμας που απολαμβανουμε τα οφελη απο την υπερανθρωπη προσπαθεια αυτων των ανθρωπων σε δυσκολους καιρους αλλα και πιο περα.Αρκετες φορες βιωσα το γεγονος ν αναφερω τον τοπο καταγωγης μας σε ασχετους με τον τοπο μας ανθρωπους και ειχα την τυχη ν ακουσω επαινους για το Τ.Σ. και τους εθελοντες .Ειναι μεγαλη τιμη και χαρα ν ακους ξενους και ασχετους να επαινουν το χωριο σου ,το Τ.Σ. τους εθελοντες και να σου λενε μπραβο ετσι να συνεχισετε γιατι δινετε το καλο παραδειγμα και σε αλλους. Ειναι ντροπη λοιπον η οποια προσπαθεια μειωσης του εργου αυτων των ανθρωπων , η διαστρεβλωση της αληθειας για τη δημιουργια κακων εντυπωσεων . Οταν υπαρχει η στοιχειωδης λογικη αντιλαμβανεται κανεις οτι το αλατι δεν ριχνετε απο πορτα σε πορτα αλλα στους κεντρικους δρομους .Μπραβο παιδια ,συνεχιστε την καλη δουλεια για χαρη του τοπου που γεννηθηκαμε ,ζουμε και μεγαλωνουμε τα παιδια μας,παραβλεποντας τα πικροχολα σχολια που ολοι σχεδον γνωριζουμε απο που απορρεουν. Συνεχιστε και εμεις ειμαστε διπλα σας.

  16. Ο/Η Μακρυνός Βατεριανός λέει:

    Ένα μεγάλο μπράβο στο Τοπικό Συμβούλιο που για μια ακόμα φορά μας εξέπληξε ευχάριστα. Κουράγια θέλει η Αυτοδιοίκηση. Να κάνεις και να στη λένε κι από πάνω.
    Πρόεδρε πάρε ένα πακέτο σακκούλες νάυλον των 5 κιλών και δίνε αλάτι σε όποιον θέλει για να ρίχνει μπροστά στο σπίτι του. Έτσι γίνεται παντού. Ο κάθε ιδιοκτήτης είναι πλήρως υπεύθυνος για το πεζοδρόμιό του. Η Κοινότητα έχει υποχρέωση να ρίχνει μόνο στους κύριους δρόμους. Εξήγησέ τους δε ότι αυτό το αλάτι ΔΕΝ τρώγεται.

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τι τα θηλης ρε συ Στρατή να μπλεξ μι του Μυρσίν
    τσι λάγκαδους να κατιβεί του στομα τ’ δε ξυπλήν.

    Οτ’ τσι να πείς οτ’ τσι να καν’ς καθένας του χαβά’τ
    τράβα σιαμέσα στου λαγκάδ μι μια σακκούλα αλάτ

    Για μια σακκούλα αλάτ πηδιά χαλάσαμι τ’ καρδιά μας
    αντι για να χηρόμαστι τα χιόνια στα χουριά μας

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

  18. Ο/Η Κατινα βρισας λέει:

    Αντι να ευχαρειστηθουμε το χιονι ασχολουμασται με μαλακιες βγειτε ολοι στο χιονι λοιπον και κατε κολοτουμπες και αφηστε το τοπικο συμβουλιο και τους εθελοντες.οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανη κραμασταρια

  19. Ο/Η Κατινα βρισας λέει:

    Αντι να ευχαρειστηθουμε το χιονι ασχολουμασται με μαλακιες βγειτε ολοι στο χιονι λοιπον και κατε κολοτουμπες και αφηστε το τοπικο συμβουλιο και τους εθελοντες.οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανη κραμασταρια

  20. Ο/Η Κατινα βρισας λέει:

    Αντι να ευχαρειστηθουμε το χιονι ασχολουμασται με μαλακιες βγειτε ολοι στο χιονι λοιπον και κατε κολοτουμπες και αφηστε το τοπικο συμβουλιο και τους εθελοντες.οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανη κραμασταρια

  21. Ο/Η Κατινα βρισας λέει:

    Κυριε Στρατη στειλε μερικους εθελοντες να μεταφερουν τους εγκλωβισμενους απο τα σπιτια τους

  22. Ο/Η Κωστας λέει:

    Για εμενα επρεπε να ρειξετε σε ολους τους δρομους του χωριου αλατι και οχι μονο στον πλατανο

  23. Ο/Η Κωστας λέει:

    Μας χαρισε ο θεος μια ασπρη μερα και το εχουμε κανει ολοκληρο θεμα,Με λιγη προσοχη δε παθαινει κανενας τιποτα Ελεος πια

  24. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπράβο σέ όλους καί ιδιαίτερα στό Τοπικό Συμβούλιο

  25. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Αν ζουσε το Αποστολαρ δεν θα κοταγε καμμια ΝΤΑΒΑΝΟΚΑΤΑ να βγαλει ΚΙΧ ουτε λαγκαδιανι ουτε Πλατανισια

  26. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Λοιπον ξερω καποιον που εχει 6-7 χασκι σκυλια θα δεσουμε κι ενα ελκηθρο κι ειναι ετοιμο το οχημα……Για γελια και για κλαματα!!

  27. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Λοιπόν περιμενα να τελειώστε ν απαντήσω. Όποιος έχει μεγάλα @@@@ γραφει όνομα. Εγώ αν έχω θέματα τα λύνω μπροστά και επώνυμα. Επίσης με ταλαιπωρεί η γρύπη μέρες τώρα και εύχομαι στον καθένα σας όταν αρρωστήσετε να έχετε ένα μεταφορικό μέσο ώστε να μπορέσετε να πάτε στο γιατρό. Και τέλος προς το δασκαλο, νομιζα τα ανώνυμα σχόλια που θύγουν ονομαστικός τον άλλο σβήνοντε. Αν είναι απο δώ και στο εξής γράφω και γω!

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Όσα σχόλια ανώνυμων αναφέρονται άμεσα ή έμεσα σε κάποιο πρόσωπο διαγράφονται και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν διαγραφεί αρκετά. Αν κάποιο έχει διαφύγει είναι πολύ εύκολο να μου το υποδείξετε για να διαγραφεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.