Ομιλία – Ενημέρωση

Από τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η τοπική Κοινότητα Βρίσας σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα του χωριού διοργανώνει ομιλία-ενημέρωση με θέμα: Η αξία της διάγνωσης και της παρέμβασης στα παιδιά με ΔΕΠ-Υ (Διαταραχή ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητα) Η ομιλία θα γίνει από την κυρία Μαριάνα Λαγουμίδη, παιδοψυχολόγο, στην αίθουσα της Αγροτολέσχης τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17.00.

Προσκαλούνται όλοι οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου και όσοι ακόμα επιθυμούν να παρευρεθούν για την ενημέρωσή τους. Η ενημέρωση αφορά μόνο τους ενήλικες. Παρακαλούνται να περαβρεθούν μόνο αυτοί.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Ομιλία – Ενημέρωση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Θέλω να προτρέψω, σα γιατρός, τους γονείς, να παρακολουθήσουν αυτήν την ομιλία, γιατι προ ολίγων ετών η διαταραχή της ελλειματικής προσοχής ήταν άγνωστη στους εκπαιδευτικούς και σε πολλούς γιατρούς.
    Σε ιδιωτικά σχολεία κυρίως, αλλά και σε Δημόσια, μερικοί εκπαιδευτικοί στο παρελθόν, προσπαθούσαν για την εκπαραθύρωση των μαθητών αυτών.- Ήταν αδικία, διότι τα παιδιά αυτά κατά κανόνα είναι πολύ έξυπνα και αν δεν προσεχθούν, συνήθως δεν κάνουν ανώτερες σπουδές.
    Για τα παιδιά αυτά που θα βοηθηθούν από παιδοψυχιάτρους, τους γονείς και τους επαιδευτικούς, φθάνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα γνώσεων αλλά κυρίως επαγγελματικής αποκατάστασης.
    Συγχαίρω την κ. Μαριάννα Λαγουμίδη, το Τοπικό συμβούλιο και την εθελοντική ομάδα, όλως ιδιεταίρως.- Κων/νος Κώστας

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Με όλο τον σεβασμό στην εκδήλωση και στον κ. πρόεδρο θα ήθελα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις .Η εκδήλωση είναι ιδιαίτερα αξιόλογη και σημαντική .Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί αποκρίπτεται ότι πίσω απο την εκδήλωση είναι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης κ . Γόμου .Είναι κρίμα ο κ. πρόεδρος να το αποκρύπτει αυτό -ενώ ήδη στο διαδίκτυο υπάρχουν αναρτημένες προσκλήσεις απο την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την εκδήλωση ,ενώ παράλληλα να αναφέρετε ότι ο πρόεδρος ενημερώνει και όχι το Τοπικό Συμβούλιο .Επισης να γίνετε χρήση του όρου Εθελοντική Ομάδα αυθαίρετα και χωρίς καμμιά ενημέρωση .Καλό θα ήταν ο κ. πρόεδρος να καταλάβει ότι τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις δεν χωρούν στα στενά πλαίσια που θέλει να τις βάζει .Πάντως μπράβο στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και σε αυτούς που θέλουν να τρέχουν -στενόμυαλά – πίσω απο αυτήν ……

  2. Ο/Η ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ λέει:

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: – Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΑΓΟΥΜΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. -ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12/2016 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΟΜΟΥ. – ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ή ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. -ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΒΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. -ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ -ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΑΓΟΥΜΙΔΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΒΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  3. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    Marianna Lagoumidi
    30 Νοεμβρίου στις 3:22 μ.μ. · Παλαιό Ψυχικό ·
    Η Βρίσα είναι ο επόμενος τόπος της εισήγησής μου για τη Διάγνωση και Διαχείριση της ΔΕΠ-Υ στο παιδί…Δευτέρα, 5/12, στις 17.00. Ευχαριστώ τον Προέδρο Στρατή Παράκοιλα της Βρίσας και την Εθελοντική Ομάδα Βρίσας. Ελεύθερη είσοδος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.