Ένα όμορφο ημερολόγιο

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του 2017 από το Σύλλογο Γονέων των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βρίσας. Πρόκειται για ένα όμοφο ημερολόγιο στο εξωτερικό φύλλο του οποίου ένα πολύχρωμο τσούρμο μαθητών πλαισιωμένο από τους εκπαιδευτικούς τους ποζάρει μπρος στους φρεσκοζωγραφισμένους τοίχους της κλασσικής για αναμνηστικές φωτογραφίες θέσης.

Στην επόμενη σελίδα με μια παλιά φωτογραφία ο Σύλλογος “Με μνήμες από τα περασμένα, προσμονή για τα καλύτερα και την ευχή για μια καλή χρονιά” δίνει το στίγμα του περιεχόμενου του.

Ακολουθούν 6 σελίδες με 11 φωτογραφίες από τη μακρόχρονη πορεία της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο χωριό μας.

hmer

Αντίτυπα του ημερολογίου, το οποίο διατίθεται προς 3€, θα σταλούν και στην Αθήνα για τους εκεί χωριανούς μας. Ο Σύλλογος των Γονέων ευχαριστεί τον κ. Σταυρινό που ανέλαβε τη διάθεσή του.

Τηλέφωνο για πληροφορίες ή παραγγελία ημερολογίων 2252061014

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Ένα όμορφο ημερολόγιο

  1. Ο/Η Aντωνης Γιαννακος λέει:

    Χαρηκα που εχουμαι τοσα παιδια στο χωριο

  2. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Η δουλειά που κάνει ο Σύλλογος Βρισαγωτων Αθήνας δεν ανήκει σε κανέναν μας προσωπικά , αλλά είναι Συλλογική του Δ.Σ . Τα ημερολόγια του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων μόλις τα παραλάβουμε θα φροντίσουμε σαν Σύλλογος, να πλαισιώσουν τα σπίτια των Βρισαγωτών της Αθήνας . Θα τα διαθέσουμε τόσο στις εκδηλώσεις μας όσο και όποιος μας ζήτησή ατομικά . Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε κάθε προσπάθεια η οποία αφορά εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες των φορέων του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής μας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.