Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει και ευχαριστεί

sima_vivl_smallΗ Βιβλιοθήκη Βρίσας ευχαριστεί όλους τους εθελοντές οι οποίοι δεν είναι μέλη της Επιτροπής της Βιβλιοθήκης και προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους στα παιδιά αλλά και στους ενήλικες του χωριού μας και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα τους:

  1. Κυρτζόγλου Ταΐσια, μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά Γυμνασίου -Λυκείου
  2. Κολιόπουλο Γιώργο, σκάκι σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον (και είναι πολλά!)
  3. Γερακέλλη Μαρία ( σύζυγος του Δημήτρη) μαθήματα Αγγλικών στα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης ιδιαίτερων μαθημάτων. Στα παιδιά αυτά η Βιβλιοθήκη προσφέρει τα απαιτούμενα βιβλία και τετράδια.
  4. Πάλλη Αναστασία δημιουργία καλλιτεχνικών έργων σε ενήλικες κυρίες. Τα μαθήματα αυτά διεξάγονται στην Αγροτολέσχη και η Βιβλιοθήκη έχει αναλάβει την οργανωτική και οικονομική στήριξη της προσπάθειας.
  5. Επίσης η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί τον Κώστα Ζαφειρίου ο οποίος έρχεται από της Αγιάσο και επί τρίωρο μαθαίνει σε 15 παιδιά ( ο αριθμός όσων παρακολουθούν σήμερα) σαντούρι και μπουζούκι με τα όργανα που χωριανοί μας έχουν προσφέρει στη Βιβλιοθήκη από την περσινή χρονιά.

Φέτος στη Βιβλιοθήκη μας υλοποιούνται 9 διαφορετικές δραστηριότητες ενώ επίκειται και η ανακοίνωση των διαγωνισμών τους οποίους θα προκηρύξει. Όλα αυτά γίνονται κατορθωτά εξαιτίας της προσφοράς των παραπάνω εθελοντών αλλά και των δεκάδων χωριανών μας που τη στηρίζουν ποικιλότροπα με προσφορές χρημάτων, υλικών και φυσικά βιβλίων.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.