Έφυγε και η Ευστρατία

Έφυγε σήμερα από τη ζωή η Ευστρατία Τσολάκη.

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου,  στις 2.00 μ.μ. στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπου θα τελεστεί και η εξόδιος ακολουθία, στον ναό του Αγίου Κωνσταντίνου.

Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της  και στους λοιπούς συγγενείς της.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Έφυγε και η Ευστρατία

  1. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ & ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

    θερμα και ειλικρινη συλλυπητηρια !
    Να ζησετε να την θυμοσαστε !

  2. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Στις 29 Οκτωβρίου ξεκίνησε για το “μεγάλο ταξίδι’ και η Ευστρατία Τσολάκη. Η “θεία Ευστρατία” για εμάς τους νεώτερους και φίλους της οικογένειας. Και ήταν η ίδια η θεία Ευστρατία, άνθρωπος πράος, μειλίχιος και προσηνής, που σ’ έκανε με τον τρόπο της να αισθάνεσαι δικός της άνθρωπος, όταν σε καλωσόριζε με το γλυκό της χαμόγελο και με ένα ποταμό ευχών και γλυκόλογων, όταν δε το έφερναν και οι περιστάσεις, σου τραγούδαγε και κάποιο τραγούδι με την γλυκιά γεμάτο μεράκι φωνή της. Καλό κατευόδιο Θεία Ευστρατία. Είθε ο Θεός να αναπαύει την αγνή ψυχούλα σου και να σταλάξει βάλσαμο στις καρδιές των κοριτσιών σου, των γαμπρών σου και των εγγονών σου, για να απαλύνει τον πόνο τους από την μεγάλη απώλεια. Δεν θα λείψεις μόνο στους οικείους σου, αλλά και σε όλους εμάς, που σε γνωρίσαμε και σ’ αγαπήσαμε.-

  3. Ο/Η Mιχαλης Γρηγοριου λέει:

    Συλλυπητηρια.

  4. Ο/Η Αριάδνη Καραμάνη-Τσάκωνα λέει:

    Θερμά συλλυπητήρια. Να είστε καλά να την θυμόσαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.