Η σιωπή σημαίνει επιβεβαίωση;

Καμιά αντίδραση από το τοπικό συμβούλιο σχετικά με την υπόθεση της γεώτρησης. Αυτό ερμηνεύεται ως επιβεβαίωση της πληροφορίας. Στο μεταξύ μάθαμε (και οι φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν) ότι το θέμα αφορά τη γεώτρηση που έγινε επί δημαρχίας Πολιχνίτου του Στρατή Γιανέλλη στη θέση Βρωμοπηγάδα.

Εκεί τις τελευταίες μέρες έγινε “καλλιέργεια ” της γεώτρησης με τη βοήθεια μεγάλης γεννήτριας, που βρίσκεται πάνω σε ιδιωτικό αυτοκίνητο χωρίς στοιχεία, και βυθιζόμενου αντλητικού συγκροτήματος.

20161018_09530320161018_095348

20161018_095244 Να σημειωθεί ότι η γεώτρηση αυτή απέχει λίγο περισσότερο από ένα χιλιόμετρο από τη γεώτρηση από την οποία υδροδοτείται η Βρίσα. Υπάρχει κάποια μελέτη η οποία να καταδεικνύει ότι πρόκειται για άλλο υδροφόρο ορίζοντα;

Είναι πολύ μεγάλο λάθος οι ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Το θέμα δεν έπρεπε να ξεκινήσει καθόλου και πρέπει να σταματήσουν άμεσα κάθε ενέργεια για να μη μετατραπεί η όλη υπόθεση ως υπόθεση αντιδικίας των δυο χωριών. Είναι λάθος να λέμε ας γίνουν οι εξετάσεις και μπορεί να βγει ακατάλληλο. Η γεώτρηση αυτή μέσα στην αυλή της Βρίσας μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο για την περιφέρειά της ως πόσιμο ή ως αρδευτικό.

Όσο σιωπά το τοπικό συμβούλιο τόσο πιο δύσκολη γίνεται η υπόθεση. Αν πάλι έχουν γίνει ενέργειες ας ενημερωθούμε με όποιον τρόπο κρίνουν πρόσφορο.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Η σιωπή σημαίνει επιβεβαίωση;

  1. Ο/Η Μπατ Σπενσερ junior λέει:

    Οτι νερα ειναι σχετικα κοντα στο ρεμα του αλμυροποταμου εχουν ενωσεις θειου.
    Τα καλα νερα ειναι στην πλευρα του Ακρασιου ,ειναι καλο νερο επισης τοπερα απο την παλαια γαιωτρυση στον ποταμο αλλαπρεπει να γινει νεα γαιωτρυση σε βαθος περα τωνσαραντα μετρων προς την Αλγαρωτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.