Κακοτεχνίες

Του αγίου Ιωάννη του Θεολόγου σήμερα -χρόνια πολλά στον Θεολόγο- και γιορτάζει το εκκλησάκι του Αη Γιάννη στα Πλατάνια, στα Βατερά. Χτες στον εσπερινό ήταν πάρα πολλοί οι προσκυνητές σε αντίθεση με σήμερα το πρωί.

Το άδειο πεζοδρόμιο μπροστά στο εκκλησάκι σήμερα το πρωί άφησε να φανεί η κακή κατάσταση του καινούριου πεζοδρομίου που μόλις έκλεισε ένα χρόνο ζωής! Σε 6-7 σημεία έχουν ξεκολλήσει οι μπαβέδες όπως ενδεικτικά φαίνεται και στις φωτογραφίες. Εμείς απ’ τη σελίδα μας πέρσι το καλοκαίρι επισημαίναμε το πρόβλημα αλλά δεν βλέπαμε να ίδρωνε το αυτί κανενός. Όταν σε λίγα χρόνια το πεζοδρόμιο μετατραπεί σε “χαλατσιά”  να ξέρουμε τί φταίει για την κατάσταση αυτή.

Μια απ’ τις δικαιολογίες (!) που ακούστηκε για τα παραπάνω προβλήματα ήταν το ότι ανεβαίνουν αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια. Καταδικαστέο αυτό αλλά δεν αθωώνει τις κακοτεχνίες γιατί σε όλα τα πεζοδρόμια ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα (και σε πολλούς πλακόστρωτους δρόμους) αλλά δεν ξεκολλάνε οι πέτρες!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Κακοτεχνίες

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Με την ευκαιρία που μου δίνεται ήθελα να πω και εγώ μερικές σκέψεις και απόψεις που χρόνια τώρα με βασανίζουν. Για τον Αι-Γιάννη θέλω να πω. Κάποια ΚΥΡΙΑ δε θυμάμαι το όνομά της από την ΙΡΛΑΝΔΙΑ αν θυμάμαι καλά κατάγεται διαμόρφωσαι τον αύλιο χώρο με δική της δαπάνη στη μνήμη του συζύγου της. Από μέρους μας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Πιστεύω όχι για να παρκάρουν αυτοκίνητα κάτω από τα δένδρα αλλά για να αναπαύονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ -συνήθως ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ-ΑΣΘΕΝΕΙΣ- και να απολαμβάνουν το υπέροχο περιβάλλον. Τι βλέπουμε όμως να είναι παρκαρισμένα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ που κόβουν τη θέα αυτών των ανθρώπων. ΝΟΜΊΖΩ τη λύση μπορεί να τη δώσει ο καλός και δραστήριος πρόεδρός μας. Να τοποθετηθούν καγκελάκια μπροστά ώστε να μην μπορούν να παρκάρουν αυτοκίνητα πάνω στο πεζοδρόμιο και να διευκολύνουμε και τους συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να κατέυουν στο κατάγιαλο .ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΜΠΟΡΟΥΣ. ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΟΙ ΑΝΘΠΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΠΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.