Βρισαγώτες και Πολιχνιάτες εκπαιδεύονται

Από το Σύλλογο των Βρισαγωτών:

                   Αρχίζουν μαθήματα χορού στην Αθήνα

Την πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη   3  του μηνός αρχίζει  τα μαθήματα η  Χορευτική ομάδα των Συλλόγων  Πολιχνιατών –Βρισαγωτων  Αθήνας στην αίθουσα του Συλλόγου Πολιχνιατών (Μαυρομιχάλη 147 ) .

Μπορούν να συμμετέχουν στην ομάδα και άτομα  που κατάγονται  και από την ευρύτερη περιοχή μας  . Η επιβάρυνση  είναι πέντε (5) Ευρώ το άτομο ανά μήνα.

Τα μαθήματα είναι κάθε Δευτέρα 19.00-21.00  .Πληροφορίες στα μέλη των ΔΣ των  Συλλόγων .

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Βρισαγώτες και Πολιχνιάτες εκπαιδεύονται

  1. Ο/Η Γιωργος-Κωστας λέει:

    Προβλημα με εκπαιδευτικο στο σχολειο του Πολιχνιτου.Αναρμοστη συμπεριφορα προς τους μαθητες,απειλες και εκφοβισμος.Παραπονα στη συναντηση δασκαλων και γονεων.Καθε μαθητης πρεπει να αντιμετωπιζεται με σεβασμο ως αυτονομη προσωπικοτητα που εχει δικαιωματα και δυνατοτητες.Η εφαρμογη της σχολικης αγωγης πρεπει να γινεται με τροπο που σεβεται την ανθρωπινη αξιοπρεπεια αποφευγοντας το στιγματισμο και την διαπομπευση.

  2. Ο/Η ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ λέει:

    Θυμηστε στον εκπαιδευτικο του πολυχνιτου οτι το 1972 οσυναδελψος του Συκας οι βρισαγωτες μαθητες τογ τιναξαν την πορτα του σπιτιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.