“Λεσβιακά Διηγήματα”

Το ένατο στη σειρά βιβλίο του εξέδωσε πριν λίγες μέρες ο Βασίλης Ψαριανός και φυσικά έστειλε ένα αντίτυπο στη Βιβλιοθήκη του χωριού μας. Πρόκειται στην ουσία για μια επιτομή  μικρών ιστοριών που έχουν δημοσιευτεί σε πολλά τεύχη του περιοδικού ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ και φέρουν την υπογραφή του.

Κείμενα που συνδυάζουν πολλές φορές πραγματικά ιστορικά περιστατικά με μυθοπλασίες με τρόπο ώστε να συνεπαίρνουν τον αναγνώστη, ιδίως τον βρισαγώτη. Μια σειρά κειμένων που αναδεικνύουν το λογοτεχνικό ταλέντο του Βασίλη, μιας όψης της χαρισματικής προσωπικότητάς του.

Οι φωτογραφίες στα εξώφυλλα του βιβλίου και ο υπότιτλος ” Οι πουττσιοί της θειας-ιμ σ’ Θιανώς” μας προϊδεάζουν για το περιεχόμενο των διηγημάτων και της διάνθισης των κειμένων με στοιχεία της ντοπιολαλιάς μας. Μόνο που ενώ μας ενημερώνει για τους εικονιζόμενους στο οπισθόφυλλο μας αφήνει με την απορία για τους αντίστοιχους στο εμπροσθόφυλλο.

Βασίλη περιμένουμε το δέκατο!!!

%cf%88%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο “Λεσβιακά Διηγήματα”

  1. Πίνγκμπακ: «Λεσβιακά Διηγήματα. Οι πουττσιοί της θειας-ιμ Θιανώς» – Το Ιστολόγιο του Βασίλη Ψαριανού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.