Πολιτιστικό κέντρο στο Μεσότοπο

Διαβάσαμε στο lesvosnews.net:

Δόθηκε, πριν από μερικές μέρες, για χρήση στην τοπική κοινότητα του  Μεσοτόπου ολοκληρωμένο το Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού, η μελέτη του οποίου είχε εκπονηθεί στα μέσα της προηγούμενη δεκαετίας, αλλά η υλοποίηση του έργου συνάντησε αναρίθμητα προβλήματα, κυρίως ηλεκτρομηχανολογικά. Συγκεκριμένα, ο προτεινόμενος, τότε, εξοπλισμός θεωρήθηκε, σήμερα,  ξεπερασμένος, ενώ το ίδιο το κτήριο αντιμετώπιζε προβλήματα στεγανότητας.

received_1149044315118802Το έργο προϋπολογισμού 515.713€  είχε   δημοπρατηθεί, στις 22-10-2013, αλλά η υλοποίησή του ήταν προβληματική. …

Ο μηχανικός  Κώστας Τζιτζίνας & η αρχιτέκτων Μαρία Σαρόγλου επέβλεψαν την υλοποίηση του έργου, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία στα συστήματα  ασφάλειας του κτηρίου αλλά και των θεατών.  Φρόντισαν, επίσης,  να  καλυφθούν  όλες οι νέες ανάγκες για τη δημιουργία ενός σύγχρονου  πολιτιστικού κέντρου, για να ανταποκρίνεται στις  πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, όπως θέατρο, μουσικές συναυλίες, επιστημονικά συνέδρια, διαλέξεις.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.