Γάμοι!

Δυο γάμοι χτες στο χωριό μας!

  • Ο πρώτος έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Φωκά με την παρουσία του Μητροπολίτη Μυτιλήνης. Οι νεόνυμφοι δεν έχουν σχέση με το χωριό μας, έχουν όμως σχέση με την ομάδα των ατόμων που συμμετείχαν στους αγώνες μπριτζ οι οποίοι διεξήχθησαν στο ξενοδοχείο “ΕΙΡΗΝΗ”,  όπως γράψαμε και χτες. Η δεξίωση του γάμου δόθηκε στο beach bar “seven heaven”
  • Στον δεύτερο γάμο που έγινε στη Ζωοδόχο Πηγή ο μικρός μου γιος Ανέστης και η Γιάννα Καλατζή (του Κώστα και της δασκάλας του χωριού μας Μυρσίνης Νικέλλη) με …παπάδες και κουμπάρα(Κατερίνα Π. Βάσσου) και προσπαθώντας να τηρήσουν το παραδοσιακό πρωτόκολλο του γάμου στο χωριό άνοιξαν τα πανιά τους για την κοινή ζωή. Η δεξίωση δόθηκε στο ξενοδοχείο “ΕΙΡΗΝΗ”

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους για τις θερμές  ευχές.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

8 απαντήσεις στο Γάμοι!

  1. Ο/Η ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ λέει:

    ΣΤΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΣΤΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    TA ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

  4. Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

    Στο καινούργιο ζευγάρι εύχομαι όλη τους η ζωή να είναι σαν την ημέρα του γάμου τους ,γεμάτη υγεία ,αγάπη χαρά και ευτυχία.
    Στα πεθερικά (εκατέρωθεν) να γνωρίσουν και την άλλη χαρά της ζωής ως παππούδες

  5. Ο/Η Φωτεινη λέει:

    Να σας ζήσουν κύριε Στρατή. Πολλές ευχές στους νεονυμφους για μια ζωή γεμάτη αγάπη και χαμόγελα!!

  6. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Εύχομαι στους νεόνυμφους να έχουν μια ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή,γεμάτη αγάπη και αλληλοκατανόηση και να καλογεράσουν αντάμα .Όσο για τους συμπεθέρους να τους καμαρώνουν όπως τους επιθυμούν .

  7. Ο/Η Κατερίνα Αλατζά λέει:

    Να ζήσουν ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθειά γεράματα !
    Να τους χαιρόσαστε και να σας κάνουν πάντα υπερήφανους !

  8. Ο/Η Κλεοπατρα Σφουνη λέει:

    Ευχόμαστε ολόψυχα καλη αρχή στο νέο ξεκίνημα της κοινής τους ζωής !!παντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι…κι εσεις να είστε παντα διπλα τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.