Μια όμορφη βραδιά στο χωριό!

Χτες Παρασκευή βράδυ το χωριό μας παρουσίαζε μια εξαιρετική εικόνα! Τριάντα τουλάχιστον παρέες στα δυο καφενεία! Οι μπάρες που απαγόρευαν την κυκλοφορία έχουν αποσυρθεί πια αλλά ήταν ελάχιστα τα αυτοκίνητα που πέρασαν από το δρόμο. Αντίθετα ήταν πάρα πολλά τα παιδάκια που έπαιζαν στο δρόμο.

Παρέες, οι περισσότερες μικτές με μόνιμους του χωριού και επισκέπτες αλλά και μερικές αμιγείς κι απ’ τις δυο κατηγορίες. Προσπάθεια κάποιων να ρουφήξουν  και τις τελευταίες σταγόνες των διακοπών τους στον τόπο μας. Τι κι αν τα καθίσματα του καφενείου είχαν εξαντληθεί! Τα πεζουλάκια (κατ’ ευφημισμό πεζοδρόμια) έδιναν τη λύση! Ευκαιρία να πιουν το ποτηράκι του αποχαιρετισμού και της υπόσχεσης. Αποχαιρετισμός στα φιλικά πρόσωπα  που αφήνουν πίσω και υπόσχεση στους ανθρώπους και τα σοκάκια του χωριού ότι και το επόμενο καλοκαίρι πάλι θα τους συναντήσουν, πάλι θα τα γεμίσουν!

Μια πολύ μεγάλη παρέα με νεαρόκοσμο έβαλε στο νου μας το …καλό αλλά τελικά επρόκειτο για μια αποχαιρετηστήρια συνάντηση των νέων του χωριού και των φίλων επισκεπτών τους ενόψει των μαζικών αποχωρήσεων τους.

Όμορφο χωριό, όμορφος κόσμος αξίζουν την αγάπη όλων μας!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.