Το τοπικό συμβούλιο ευχαριστεί

Το τοπικό συμβούλιο Βρίσας ευχαριστεί το Σύλλογο Βρισαγωτών της Αθήνας  για την πρωτοβουλία του να συγκεντρώσει χρήματα στον χορό που διοργάνωσε πριν λίγες μέρες για να ενισχύσει την προσπάθεια να αποκτήσει το χωριό μας ένα γηπεδάκι για τα παιδιά.

Ευχαριστεί επίσης όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και πρόσφεραν για τον παραπάνω σκοπό. Το ποσό που διατέθηκε ανέρχεται σε τετρακόσια εξήντα (460)€

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Το τοπικό συμβούλιο ευχαριστεί

  1. Ο/Η Mιχαλης Γρηγοριου λέει:

    Ασχετο με την αναρτηση, αλλα ισως το διαβασουν καποιοι : Για ορισμενους ανθρωπους ο χαρακτηρισμος “γυφτος” αδικει τους καημενους τους Ρομα. Σημερα, 17 Αυγουστου, σχεδον απεναντι απο την πρωην καντινα του Σταματη, διπλα στην εξεδρα του ναυαγοσωστη, πεταγμενη στην παραλια μια χαλασμενη ηλεκτρικη κουζινα !! Αντε, με το καλο, να αρχισουν να αδειαζουν καποιοι και τα σκουπιδια τους πανω στην παραλια. Ειναι πιο βολικο, αντι να υποχρεωνονται να περπατησουν λιγα μετρα μεχρι τον καδο που βρισκεται πιο περα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.