Ένα πρωτότυπο ευχαριστώ!

Ένα πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν τα παιδιά της Βιβλιοθήκης Βρίσας για να πουν ένα ζεστό “ευχαριστώ” στον μεγάλο Έλληνα, με διεθνή ακτινοβολία, “παραμυθά” Ευγένιο Τριβιζά. Ο κ. Τριβιζάς εκτός απ’ τον σημαντικό αριθμό παραμυθιών του που πρόσφερε στη Βιβλιοθήκη συνεχίζει μέσα από τις σελίδες του “Αντίλαλου της Βρίσας” να “κρατά δημιουργικά συντροφιά ” τα παιδιά του χωριού μας.

Αυτά τα παιδιά, σε συ20160730_145832νεργασία με τη Διευθύντρια του Σχολείου μας και μέλος της Επιτροπής της Βιβλιοθήκης, Μυρσίνη Νικέλλη, και τη δασκάλα ζωγραφικής, Ταΐσια Κυρτζόγλου, διάβασαν παραμύθια του Τριβιζά που είχαν στη διάθεσή τους και ζωγράφισαν την εικόνα που τους έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Δημιουργήθηκε έτσι ένα μικρό άλμπουμ με ζωγραφιές το οποίο αφιερώθηκε “στον καλό μας φίλο Ευγένιο Τριβιζά” και τυπώθηκε σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων το πρώτο απ’ τα οποία επιδόθηκε στον κ. Τριβιζά με τη μεσολάβηση του Συλλόγου της Αθήνας.

Μια ακόμα δημιουργική πρωτοβουλία της Βιβλιοθήκης μας.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.