Μια καινούρια συγγραφέας!

Ήταν ακόμα τρίτη Γυμνασίου όταν στον διαγωνισμό “κειμένου” που είχε προκηρύξει η Βιβλιοθήκη του Λυκείου Πολιχνίτου μας είχε καταπλήξει. Ακολούθησαν πολλές διακρίσεις στα μαθητικά χρόνια.

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία χωρίς να σταματήσει να γράφει. Παρακολούθησε σχολή δημιουργικής γραφής και τον Γενάρη που πέρασε βραβεύτηκε κείμενό της που είχε δημοσιευτεί στον “Αντίλαλο της Βρίσας” με το βραβείο “Σιγεώργη” ως το καλύτερο κείμενο που  δημοσιεύτηκε στο περιοδικό το 2015. Διακρίθηκε και βραβεύτηκε στον διαγωνισμό ποίησης που διοργάνωσαν η Βιβλιοθήκη Βρίσας και το παραπάνω περιοδικό.

Και η Γεωργία Τσουκαλοχωρίτη συνεχίζει τις προσπάθειές της για επιπλέον μόρφωση και περαιτέρω καλλιέργεια του ταλέντου της στο γράψιμο.

20160718_100138 20160718_100159(1)Ήδη άρχισε να αποδίδει καρπούς η προσπάθειά της και έξω απ’ τα στενά όρια της τοπικής μας κοινωνίας. Κυκλοφόρησε το βιβλίο “12 ερωτικά εγκλήματα αναζητούν Δολοφόνο” στο οποίο η Γεωργία είναι μία από τους συγγραφείς και (τυχαία ή όχι) το δικό της αφήγημα “Η φωτιά “ είναι το πρώτο στο βιβλίο. Ένα κείμενο με εξαιρετικές περιγραφές καταστάσεων και προσώπων που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Η χαρά του δασκάλου και ο ενθουσιασμός βλέποντας τις προβλέψεις του να επαληθεύονται να σε ενισχύουν Γεωργία στηνπροσπάθεια σου για καταξίωξη στον συγγραφικό χώρο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Μια καινούρια συγγραφέας!

  1. Ο/Η Γεωργία Τσουκαλοχωρίτη λέει:

    Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.