Τους …άρεσε!

Ο λόγος για τους “λεφτάδες” επισκέπτες των Βατερών με τα δυο υπερπολυτελή γιωτ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης τα δυο σκάφη με τους επιβαίνοντες σ’αυτά απ’ το λιμάνι της Μυτιλήνης έφυγαν χτες Κυριακή με προορισμό τα Βατερά για κολύμπι και στη συνέχεια θα αναχωρούσαν για τη Χίο.Μέχρι τώρα πάντως (2.00 μ.μ) τα σκάφη παραμένουν στις θέσεις τους δείγμα ότι η παραμονή τους εδώ είναι ευχάριστη.

Κάποιοι απ’ τους επιβαίνοντες (προφανέστατα όχι τα μεγάλα κεφάλια) βγήκαν στην παραλία σε γνωστό beach bar. Ακούσαμε ότι ένας απ’αυτούς συμμετέσχε σε αγώνα beach volley και στη συνέχεια στο επόμενο αγώνα (ανάμεσα σε ντόπιους) έβαλε έπαθλο 1000 € στην ομάδα που θα νικούσε. Ο αγώνας έγινε αλλά ήταν σικέ διότι οι 4 που αγωνίστηκαν προσυνεννοήθηκαν να μοιράσουν το χιλιάρικο στα 4!

Ακούσαμε ότι αγόρασαν όλα τα μικρά φουσκωτά που είχε το παραπάνω κατάστημα. Ακούσαμε ότι αγόρασαν μέλη και βασιλικό πολτό από δικό μας μελισσοκόμο-έμπορ0! Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν …γαλαντόμοι σε όλες τις κινήσεις τους.

Λέτε το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και άλλοι της …κατηγορίας τους;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Τους …άρεσε!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ

    Κ ΕΡΧΟΝΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 5% ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ.

    ΦΩΝΑΞΑΤΕ Η ΜΟΥΓΚΑ ???

    ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.