Μικρά νέα

Οι ζέστες των προηγούμενων ημερών μας εγκατέλειψαν ύστερα απ’ την ξαφνική βραδινή βροχή. Οι εκκωφαντικοί κεραυνοί και οι αστραπές μας ξάφνιασαν κατά τις 3 το πρωί και μας έκαναν να τρέχουμε νυχτιάτικα για να συμμαζέψουμε ότι είχαμε αφήσει έκθετο στηριζόμενοι στις λαθεμένες (όπως αποδείχτηκε) προβλέψεις για αίθριο καιρό.

Στο χωριό το βροχόμετρο έδειξε 5 χιλιοστά αλλά στα Βατερά πρέπει να έβρεξε περισσότερο. Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι στον Πολιχνίτο δεν έβρεξε αλλά και απ’ το ότι τα λαγκάδια-δρόμοι των Βατερών που είχαν καθαριστεί απ’ τα μπάζα …απέκτησαν καινούρια.

Στο χωριό συνεχίζεται το έργο της αντικατάστασης τμήματος του εξωτερικού αποχετευτικού δικτύου (που γίνεται με τις δαπάνες των εργατικών να βαρύνουν τον εθελοντικό κουμπαρά). Στα Βατερά χτες συνεχίστηκε το άσπρισμα στη δυτική πλευρά της παραλίας ενώ ένα κρέιντερ καθάρισε τις άκρες του δρόμου προς τον Άγιο Φωκά.

Πρόβλημα υπάρχει σε σημαντικό βαθμό στον ηλεκτροφωτισμό τόσο του παραλιακού όσο και εσωτερικών δρόμων των Βατερών ενώ φαίνεται ότι κάποιοι απ’ τη Δημοτική αρχή κάνουν ότι μπορούν για να ματαιωθεί το έργο (που έχει ψηφιστεί απ’ το Δημοτικό συμβούλιο) της επέκτασης του δημοτικού φωτισμού στη Χούλιαρη όπου εδώ και χρόνια οι κάτοικοι των νεόδμητων σπιτιών ζουν στο σκοτάδι και προπαντός όλοι πίνουμε νερό το οποίο δεν μπορεί να χλωριωθεί κανονικά αφού δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα στη δεξαμενή των Βατερών.

Το έργο της επανασύνδεσης  των πηγών της Κοινότητας στην περιοχή Αμπελικού με το δίκτυο του χωριού μας δεν φαίνεται να ξεκινά με τίποτα ενώ και το έργο της βελτίωσης του γηπέδου στον Πολιχνίτο δεν πάει καλύτερα.

Γίνεται φανερό ότι (σε αντίθεση με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου) δεν έχουμε στο δήμο ανθρώπους που να πονάνε και να νοιάζονται για τον τόπο μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.