Το Κ.Υ. Πολιχνίτου ευχαριστεί

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           Πολιχνίτος 29/02/2016
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                                                     Αρ. Πρωτ : 134
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ
Γ.Ν. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ»
ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΛΕΣΒΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Πολιχνίτος Λέσβου, Τ.Κ.81300
Τηλ.: 22523-50308
Fax: 22520-41316
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Διευθύντρια του Κ.Υ.Πολιχνίτου κ. Χριστοπούλου Χριστίνα και το σύνολο των εργαζομένων του Κ.Υ. Πολιχνίτου ευχαριστούμε από καρδίας τους κατοίκους της Βρίσας και το Τοπικό Συμβούλιο Βρίσας ιδίως τον κ. Παράκοιλα Στράτο, Πρόεδρο Βρίσας και τον κ. Αποστολή Απόστολο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Βρίσας για την ευγενική δωρεά τους, σε είδη υγειονομικού και παραϊατρικού υλικού και είδη καθαριότητας, προκειμένου το Κέντρο Υγείας μας να συνεχίσει να λειτουργεί εύρυθμα και να παρέχει τις υπηρεσίες του στους ανήμπορους συμπατριώτες μας.
Η παρούσα επιστολή μας αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης στην προσφορά σας, ειδικά στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε σήμερα και ευχόμαστε την κίνηση αυτή να μιμηθούν και άλλοι φορείς.
Με εκτίμηση

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ.ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σημείωση από τη σελίδα μας:Την παραπάνω ευχαριστήρια επιστολή έστειλε το Κ.Υ. Πολιχνίτου στο τοπικό Συμβούλιο Βρίσας. Είναι σίγουρα ένδειξη ευαισθησίας και αναγνώρισης τα οποία όμως θα είναι ακόμα καλύτερα αν εκδηλωθούν έμπρακτα προς τους κατοίκους του χωριού με την έγκαιρη ενημέρωσή τους για τις μέρες και ώρες λειτουργίας του αγροτικού ιατρείου.  Κάτι το απόλυτα αυτονόητο για κάθε δημόσια υπηρεσία και ακόμα περισσότερο αν αυτή έχει να κάνει κυρίως με ηλικιωμένα και άρρωστα άτομα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Το Κ.Υ. Πολιχνίτου ευχαριστεί

  1. Ο/Η ΚΥ Πολιχνίτου λέει:

    Η αγροτική ιατρός ενημερώνει με ανάρτηση προγράμματος τις μέρες και ώρες λειτουργίας του ιατρείου. Λόγω ασθενείας της εν λόγω ιατρού, το ιατρείο δεν λειτούργησε βάσει του προγράμματος το μήνα Φεβρουάριο 2016. Το πρόγραμμα αναρτάται την 1η εκάστου μηνός. Σε περίπτωση αλλαγής του προγράμματος η αγροτική ιατρός οφείλει να ενημερώσει τους ασθενείς και τη διεύθυνση του ΚΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.