Σάρωσαν τα βραβεία!!!

Κατά μάνα κατά κόρη ή κατά κόρη κατά μάνα!

Ο λόγος για τις βραβεύσεις των μελών της οικογένειας του Γιάννη Τσουκαλοχωρίτη! Στην τελετή κοπής της πίτας του Συλλόγου της Αθήνας η σύζυγος του Γιάννη, Μεταξία Χαραμή, δασκάλα που υπηρέτησε πολλά χρόνια στο σχολείο του χωριού μας, πήρε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό της ποίησης.

Η κόρη τους Γεωργία πήρε το βραβείο “Σιγιώργη” για το καλύτερο κείμενο που δημοσιεύτηκε στον Αντίλαλο στα δυο τεύχη του 2015. Η Γεωργία όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται. Ως μαθήτρια του Λυκείου Πολιχνίτου είχε βραβευτεί επανειλημμένα στους διαγωνισμούς (Πεζού κειμένου-ποίησης και ζωγραφικής) που διοργάνωνε  πριν λίγα χρόνια η Βιβλιοθήκη του Λυκείου Πολιχνίτου.

Κατά μάνα κατά κόρη λοιπόν αν δεχτούμε ότι τα γονίδια  της μάνας μεταλαμπάδευσαν το ταλέντο στην κόρη. Κατά κόρη κατά μάνα αν δεχτούμε ότι η πορεία των βραβεύσεων της κόρης παρακίνησε τη μάνα!

Όπως και να ‘χει το πράγμα ολόθερμα συγχαρητήρια και στις δυο και …καλή συνέχεια!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Σάρωσαν τα βραβεία!!!

  1. Ο/Η Μεταξία Χαραμή λέει:

    Καλησπέρα, Στρατή, σίγουρα δε μπορώ να απαντήσω στο ερώτημά σου, ένα μόνο θα σου πω ότι συμμετείχα στο διαγωνισμό με παρότρυνση της Γεωργίας η οποία με τη σειρά της έμαθε να παρουσιάζει δημόσια τις απόψεις της μέσα από τους διαγωνισμούς του λυκείου και, αν θυμάμαι καλά, ήσουν εσύ, εκείνος που καθιέρωσε το θεσμό αυτό. Επομένως έχεις βάλει το λιθαράκι σου σα δάσκαλος και σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα . Όσο για την εκδήλωση του Συλλόγου ήταν άψογη από κάθε άποψη ,είχε οργάνωση, κέφι , ζωντάνια. Εκτός από τα εδέσματα που υπήρχαν άφθονα εισπράξαμε από όλους τους παρευρισκόμενους ζεστασιά, αληθινά χαμόγελα σφιχτές χειραψίες. Ένα ευχαριστώ νομίζω δε φτάνει ,ίσως μια υπόσχεση ότι θα είμαστε κοντά τους σε ό,τι κάνουν στο μέλλον. Με εκτίμηση Μεταξία Χαραμή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.